Zomerse temperaturen vragen voor zomerse items!

Het oSérieux team zet haar favoriete items op een rijtje.

Bij oSérieux! staan ultra gladde benen bovenaan op het zomerse to do lijstje. Hoe? Wij flitsen met de Philips Lumea Prestige. Dit IPL ontharingstoestel voorkomt de teruggroei van haartjes en maakt je haarvrij!  De SmartSkin sensor adviseert de ideale lichtintensiteit voor iedere huidtint en is daarom volledig veilig om thuis (of op de redactie) te gebruiken.  

Als wij denken aan de zomer, denken wij aan (het liefst zo ver mogelijke) vakanties! En die reisjes starten met het inpakken van de mooiste koffers! American Tourister schiet het startsein voor de perfecte zomer alvast af met de lancering van twee nieuwe collecties. De Modern Dream koffers in metallic rosé gold of de Sunside koffer in bright yellow zijn nog maar een tipje van de sluier! 

Calvados Jack Rose Cocktail is de perfecte cocktail om je vrienden/ familie te verrassen tijdens een barbecue! Benieuwd? Probeer het zelf: Schenk 4cl Grand Solange Boulard, 2cl citroensap en 0.5cl grenadine in een shaker. Vul de shaker met ijsblokken, goed schudden en uitschenken! Hoe maak je zo'n BBQ nog gezelliger? Met je favoriete deuntjes! De Bose SoundLink Micro is de kleinste speaker met het beste geluid! Daarnaast is hij bestend tegen extreme zomerhitte en hij overtreft de IPX7 waterbestendigheidsnorm! 

Zomerse kleuren voor onder je outfit, dankzij Dora Larsen! Londense ontwerpster Georgia Larsen lanceerde (vanuit haar flat) in 2016 haar eerste collectie en wij kunnen niet anders dan ervan houden! Prachtige setjes in verassende kleurencombinaties! Leuk weetje: Dora is de naam van haar hond. 

The Living, Winebar & Lounge in het Pillows Grand Hotel Place Rouppe is bij uitstek de beste plaats om te genieten van een lekker glas wijn op het terras met zicht op Place Rouppe. Leuk weetje: flessen wijn kun je daar ook kopen voor 15 euro minder dan de op de kaart vermelde prijzen.

Voor de ongeduldige onder ons die niet kunnen wachten tot dat ze op vakantie vertrekken, Wonderbox geeft de kans om te overnachten in boomhutten, tipi's, joerten, hutten, kastelen ... Je kan kiezen uit maar liefst 510 originele verblijven in België en over de grens!

Genieten van een glas wijn onder de Eiffeltoren, een overheerlijke pizza eten in la Bella Italia of de Duitse cultuur ontdekken? Dit kan allemaal dankzij Vivabox 3 dagen in Europa. En met de Lipault Plume Avenue-collectie wandel je als echte Parisienne door de kleine straatjes en steegjes! 

 

Verkoopinformatie

Lipault 'Plume Avenue': vanaf €69

American Tourister 'Sunside': Vanaf €119

American Tourister 'Modern Dream': Vanaf €129

Philips Lumea Prestige: €549,99

Dora Larsen - Sky cheeky knicker: €38

Dora Larsen - Sky triangle: €54

Bose SoundLink Micro: €119,95

Bose SoundSport Free: €199,95

Vivabox 3 dagen in Europa: €129,90 

Wonderbox 'buitengewoon overnachten': €99,90

Calvados Grand Solange Boulard: €27

The Living, Winebar & Lounge (Pillows Grand Hotel Place Rouppe): https://www.pillowshotels.com/brussels/restaurants/ 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel