Voor 2017 wensen wij u ...

Voor 2017 wensen wij u ...

..vele reisjes, spannende uitdagingen en bergen me-time! 

Een goede verzorging is key! De nieuwe Dermalex Medical producten behandelen oa. eczema en couperose zonder gebruik van cortisone. Dit zorgt ervoor dat de huid niet uitdroogt. Verkoopprijs: €12,95  - €18,95 - €19,95.

Stressvrij! Zet de QuietComfort 35 hoofdtelefoon op tijdens je treinreis naar het werk en geniet in stilte van je favoriete muziek. Hij is daarnaast ook perfect voor het creeëren van een deadline-moment. Werk in stilte aan je laatste artikels, de noise canceling technologie is verbluffend! Verkoopprijs: €379,95. 

Sta af en toe eens stil en geniet van een heerlijke kop Biover thee! De Wintermix thee heeft een positieve invloed op je weerstand en zo kan je er weer vol energie tegenaan. Verkoopprijs: € 4,09.

Boek dat reisje! Gewoon heel even weg van het drukke leven. Geniet van onvergetelijke ervaringen met de Wonderbox '3 Ongelofelijke dagen in Europa' geschenkkoffer (€299,90). Daarnaast is de Originale Plume Lipault weekendtas (€89) het perfecte item om al je needs and belongings in te stoppen. 

Beweeg! Ieder jaar zetten we het op ons to do-lijstje maar deze prachtige Fitbit Alta zal je zeker en vast nog meer motiveren. Verkoopprijs: €139,95. 

Nog één everyday-topper? De highlightersticks van T.LeClerc. Het makkelijke formaat berg je zo op en de kleuren zijn ronduit schitterend! Verkoopprijs: €22 . 

 

Genieten, genieten, genieten in 2017! 

Contacteer ons
Ann Ramaekers oserieux
Ann Ramaekers oserieux
Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel