Onze hitlijst van topvrouwen!

Op 8 maart is het Internationale Vrouwendag, het ideale moment om Belgische onderneemsters in de kijker te zetten! Wij delen alvast graag onze hitlijst met jou.

De 26-jarige Lena Onkelinx uit Leuven staat met stip in onze hitlijst met MAE, een Belgische webshop die voluit kiest voor slow fashion.

Geweldig toch dat jonge vrouwelijke ondernemers zich engageren om de wereld beter te maken? Lena is ervan overtuigd dat we gelukkiger zijn met heel wat minder maar wel kwaliteitsvolle items in onze kleerkast. Haar droom? Consumenten doen stilstaan bij hun shopkeuzes.

Meer info via haar webshop.
Linkje naar haar persdossier.


Inge De Muynck
heeft ons hart veroverd met WOLFIN. Een Belgische brillencollectie lanceren in volle coronacrisis? Je moet het maar durven maar she dit it!

Voor haar nieuwe Belgische brillenmerk WOLFIN inspireert Inge zich niet
alleen op sterke vrouwen, ze wil andere vrouwen ook inspireren om hun unieke veerkracht te gebruiken, de sprong te wagen en hun eigen pad te volgen.

Meer info via haar website.
Linkje naar haar persdossier.


Een absolute nieuwkomer in ons lijstje is Celine Roelens. Een creatieve juwelenontwerpster die vanuit haar gloednieuwe juwelen designstudio in hartje Gent kleur in ons leven brengt!

Celine kiest resoluut voor gekleurde edelstenen en laat zich voor haar ontwerpen inspireren door het beeld van de sterke vrouw. Met haar juwelen wil ze vrouwen die extra touch en kracht geven in hun drukke, uitdagende en boeiende leven. “Het is heel fijn als een klant net die éne kleur kan vinden die haar persoonlijkheid nog extra benadrukt.” aldus Celine.  

Meer info via haar website.
Linkje naar haar persdossier.


Het leven is aan de durvers. Evelien Coppens haalt alvast de hoofdprijs in deze categorie en werd door Unizo al beloond met de titel van « Starter van het jaar » voor haar koekjesmerk LILALOU.

Iedere mama kent de zoektocht naar een gezond én lekker tussendoortje voor haar kinderen (of zichzelf J). Evelien gebruikte haar jarenlange ervaring in de voedingssector om Lilalou te lanceren. Samen met de Ugent ontwikkelde ze de 100% natuurlijke, vezelrijke koekjes. Samen met haar kids ontwierp ze de verpakking. En dankzij haar tomeloze energie verovert ze in sneltempo het Belgische winkelschap.

Meer info via haar website.

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel