Klaar voor blote benendag?

Klaar voor blote benendag?

Met dit stappenplan zijn je benen in 1-2-3 klaar!

Donderdag 31 maart 2016 — Het is bijna zover.. we wisselen maar al te graag onze lange broeken in voor pittige rokjes en knappe korte shortjes! Maar vooraleer we met onze benen gaan paraderen, moeten we ze natuurlijk wel eerst volledig klaarstomen. En dat doen we zo: 

 

Stap 1 Een frisse reinigings- en verzorgingscrème voor onder de douche; dankzij zijn onzichtbare beschermlaag die hij achterlaat op de huid, stap je instant met zijdezachte benen uit de douche. 

Dermalex - Pure Moments showercream - vanaf €8,99

 

Stap 2 Pijnloos epileren? Het kan met het Soft Sensation epileerapparaat van Calor. TIP: Epileer na het douchen. De huid van de benen is dan soepel en nog wat warm. De poriën staan wijder open, waardoor het uittrekken van de haartjes makkelijker gaat.

Calor - Soft Sensation epilator - vanaf €54,99 

 

Stap 3 Kies voor een fleurig en kleurrijk kleedje of een stoere jumpsuit om je gladde benen extra in de kijker te zetten! De Pepita 24/7 collectie staat voor één en al vrouwelijkheid. 

 

Stap 4 Klaar om de deur uit te gaan? Vergeet je bescherming niet! De Bergasol droge olie voelt niet vet aan en accentueert  ons bruin tintje! Hij bevat een bruiningsactivator en biedt de perfecte bescherming tegen UVA- en UVB-stralen. Daarnaast is deze olie verrijkt met  abrikozen- en perzikpitolie die zorgen voor extra voeding en versteviging van de huid. 

Bergasol - droge olie - vanaf €17,95

 

Hop naar blote benendag 2016! 

Dermalex - Pure Moments showercream - vanaf €8,99
Calor - Soft Sensation epilator - vanaf €54,99
Bergasol - droge olie - vanaf €17,95
Pepita 24/7 - Orange dress - €98
Pepita 24/7 - Andy jumpsuit - €113
Pepita 24/7 - Flower dress - €121