Illusion Antwerpen, het eerste illusiemuseum van Vlaanderen, opent zijn deuren in Antwerpen

In het meest interactieve museum van Antwerpen val je van de ene in de andere verbazing… Eens je Illusion Antwerpen binnenstapt word je als het ware meegezogen in optische illusies, goocheltrucs, technische hoogstandjes en fata morgana’s! Wedden dat je al snel niet meer weet wat een illusie is en wat niet? 

Een museum van het ongelooflijke

Plan je een originele uitstap voor klein én groot? Breng dan een bezoekje aan het eerste permanente illusiemuseum van Vlaanderen in hartje Antwerpen, recht tegenover de Opera, en ervaar meer dan 30 contra-intuïtieve fenomenen.

Elke kamer van het fantastische herenhuis verbergt een verrassing. Een fontein die water naar boven laat stromen. Een kamer waar je letterlijk de muren oploopt. Een kamer waar je plots kleiner wordt. Of je nu een diehard fan bent van optische illusies en graag het fijne wil weten over hoe deze nu net werken of je op zoek bent naar een originele foto in een 100% instagrammable decor? Illusion Antwerpen zal iedereen aanspreken met ongelofelijke ervaringen en nooit eerder getoonde fenomenen! 

Een bezoek 2.0

Bij Illusion Antwerpen is bijna alles interactief. Je wordt ondergedompeld in een parallel universum waar je zelfs 3D-video's kan bekijken zonder een bril te dragen. De bezoeker krijgt uitleg over elke beleving via aantrekkelijke filmpjes in zijn eigen taal. Luister goed en ontdek zelf de geheimen achter de meest verbluffende optische illusies!

Praktische informatie

Illusion Antwerpen is gelegen op de Frankrijklei 18 te 2000 Antwerpen. Het museum is geopend van maandag tot en met donderdag van 10u00 tot 19u00 en van vrijdag tot zondag en op feestdagen en vakanties van 9u00 tot 21u00.

Het bezoek duurt ongeveer een uur en is voor iedereen toegankelijk.

Tickets zijn te koop aan deingang van het museum, of via online-reservatie op de website! De introductieprijs is 12 euro per volwassene en 9 euro voor kinderen tussen 7 en 17 jaar. Voor kinderen jonger dan 7 jaar wordt een pas aangeboden bij aankoop van een pas voor volwassenen.

Illusion Antwerpen - museum van illusies
Ontdek Illusion Antwerpen, het allereerste museum in zijn soort in de stad. Welgelegen nabij het Antwerpen-Centraal Station en tegenover de Opera, Illusion Antwerpen is klaar om u 7 dagen per week te verwelkomen.
illusionantwerpen.be

Voor informatie, niet voor publicatie

Anouar ​ - Manager Illusion Antwerpen +32 476 82 98 30

info@illusionAntwerpen.be

 

 

 

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
p/a Silversquare Zaventem
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Affiliate partner of Omnicom
Founding partner of Desmos