Festivals, concerten en andere openluchtevenementen:  DEZE ZOMER GAAN WE VOOR STIJL EN  LEF MET DE JUWELEN VAN POLICE

Festivals, concerten en andere openluchtevenementen: DEZE ZOMER GAAN WE VOOR STIJL EN LEF MET DE JUWELEN VAN POLICE

Maandag 11 mei 2015 —     

BLESSING   

Met deze ketting en dit gotische kruis van Police  in zilver staal, voelt u zich beschermd of zelfs onoverwinnelijk. Deze uitstraling is stijlvol en gedurfd! Vrees niet langer, wanneer u de Blessing van Police draagt, geeft het u alle bescherming die u nodig hebt. 

Aanbevolen retail prijs: 45 €.

BLESSING    
Met deze ketting en dit gotische kruis van Police  in zilver staal, voelt u zich beschermd of zelfs onoverwinnelijk. Deze uitstraling is stijlvol en gedurfd! 
Vrees niet langer, wanneer u de Blessing van Police draagt, geeft het u alle bescherming die u nodig hebt.
Aanbevolen retail prijs: 45 €.

TRUST
Deze ketting is gemaakt van staal en in de rechthoekige hanger, vergelijkbaar met een identificatieplaat, zit een zwart, lederen kruis verwerkt. Trust van Police zal u nooit teleurstellen. Deze ketting en kruisvormig motief geven u hoop op de juiste momenten.  
Aanbevolen retail prijs: 45 €.

SCEPTER
Met deze armband rond uw pols voelt u zich koning. U bepaalt hoe het spel gespeeld wordt. Een echte bad boy…  Uw persoonlijkheid wordt versterkt door de gladde zwarte parels van Scepter. Scepter is verkrijgbaar in twee verschillende maten (200 mm en 180 mm) zodat het dé perfecte match vormt.  
Aanbevolen retail prijs: 45 €.

CREEK
Een symbolisering van kracht en een stijl die eigen is aan zichzelf… Dat is Creek van Police.
Gemaakt van zwart gevlochten nylon dat een waar 3D-effect creëert  en  verstelbaar is (21cm/28cm).  Maar het beste deel bevindt zich in het middenstuk, een zilveren en roestvrij bedeltje met het trotse logo van Police. Aanbevolen retail prijs: 39 €.    

NEMESIS
Ze denken dat u aan het bluffen bent, maar dat is net wat u wil met Nemesis ! Deze armband is ontworpen voor diegenen die niet volgens de regels spelen. Zijn zilveren en zwarte band is samen gevlochten en vormt de perfecte back-up voor mensen die twee kanten aan hun verhaal hebben. Aan de ion magnetische sluiting hangt een klein rechthoekig plaatje met het logo van Police. Nemesis is verkrijgbaar in twee maten: 200 mm  en 180 mm. 
Aanbevolen retail prijs: 69 €.    

Bijkomende informatie :

VINCENT GAYE COMPANY
Cindy Kestemont   
T.  +32 2 772 25 50
police@vincentgaye.com

POLICE Nemesis : 69 €.
POLICE Blessing : 45 €.
POLICE Creek : 39 €.
POLICE Scepter : 45 €.
POLICE Trust : 45 €.