Emmanuel De Smeth nieuwe Sales Manager Belux Jet Airways

Jet Airways, de grootste luchtvaartmaatschappij van India, kondigt de aanstelling aan van Emmanuel De Smeth tot Sales Manager Belux.

Donderdag 4 augustus 2016 — Emmanuel  De Smeth is 57 jaar en kan bogen op een jarenlange sales ervaring in de luchtvaartsector bij respectievelijk Varig Airlines, Finnair België & Luxemburg, Cathay Pacific België & Luxemburg, Aims International (MICE), Chapman Freeborn Air Chartering en tenslotte Malaysia Airlines Belgie & Luxemburg.

Emmanuel  over zijn nieuwe functie bij Jet Airways: “Ik ben bijzonder blij dat ik mijn uitgebreide kennis van de luchtvaartsector nu kan inzetten voor een dynamisch groeibedrijf als Jet Airways. Ik kijk er alvast naar uit om samen met het hele team Jet Airways uit te bouwen tot dé referentie voor vluchten naar India.”

Samir Chada General Manager Jet Airways Benelux: “Ik ben ervan verheugd dat Emmanuel een écht meerwaarde zal betekenen voor ons team op de Belux-markt. Hij beschikt over een ruime ervaring met het management van verkooptechnieken voor passagiers, veel ondervinding met corporate business en een grote kennis van de werking van reisbureaus en touroperators. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij Jet Airways de komende jaren naar een nog betere marktpositie zal kunnen leiden.”

 

Over Jet Airways
Jet Airways is een vooraanstaande internationale luchtvaartmaatschappij uit India. Met een moderne vloot van 116 vliegtuigen vliegt Jet Airways naar 73 bestemmingen wereldwijd. Niet alleen beschikt Jet Airways over een uitgebreid binnenlandse netwerk in India, ook vliegt Jet Airways op belangrijke internationale bestemmingen in Zuidoost-Azië, Zuid-Azië, het Midden-Oosten, Europa en Noord-Amerika. De vloot van de Indiase luchtvaartmaatschappij bestaat uit Boeing 777-300 ER’s, Airbus 330-200/300’s, Next Generation Boeing 737’s en ATR 72-500/600’s. 

JetPrivilege is het prijswinnende loyaliteitsprogramma van Jet Airways. Deelnemende reizigers kunnen profiteren van exclusieve voordelen als zij vliegen met de luchtvaartmaatschappij of met één van haar partnermaatschappijen, en als zij gebruik maken van diensten bij één van de meer dan 150 aangesloten partners. Jet Airways behoort samen met airberlin, Air Serbia, Air Seychelles, Alitalia, Etihad Airways, Etihad Regional (uitgevoerd door Darwin Airline) en NIKI tot de Etihad Airways Partners: een groep gelijkgestemde luchtvaartmaatschappijen die klanten meer keuze bieden dankzij hun uitgebreide netwerken, aansluitende vluchten en voordelige aanbiedingen voor frequent flyers. www.jetairways.com