De geschenkdozen van Vivabox: een must voor onder de kerstboom!

Kerstmis staat weer voor de deur. Tijd dus om op zoek te gaan naar eindejaarsgeschenken. Maak je goede voornemens van vorig jaar waar en wacht niet tot het laatste moment om op cadeautjesjacht te gaan. Voor sommige familieleden heb je misschien al een aantal toffe ideeën maar voor andere wordt het vinden van een geschikt cadeau een ware uitdaging. Wil je zeker zijn van een geslaagd cadeau, zet dan de geschenkdozen van Vivabox op je "absoluut te kopen" lijstje. De keuze is enorm: verblijf, gastronomie, wellness, sport en avontuur, multi-activiteiten, magazines, bieren en parfums (voor haar en voor hem).

Bovendien schenk je met Vivabox niet één maar twee cadeaus: 1 activiteit naar keuze en 1 verrassing die al in de geschenkdoos zit. Dubbel plezier dus!

Speciaal voor de eindejaarsfeesten lanceert Vivabox «Fijne feesten», een feestelijke rode geschenkdoos met gouden accenten. Wedden dat de ogen van je dierbare zullen glinsteren van plezier als hij of zij kiest uit de 680 activiteiten. Een romantisch diner, toegang tot een spa, een sessie airsoft, een duikinitiatie, kajakken, een escapegame... de keuze is enorm! En de verrassing in de doos? Twee eigentijdse kopjes met houten onderzetbordjes.

Verkoopsprijs: 49,90 €.

 

Beschikbaar bij: Standaard Boekhandel, Carrefour, Collishop/Colruyt, Fnac, Dreamland, Fun, Makro, Mediamarkt en online op www.vivabox.be.

Voor meer informatie: www.vivabox.be.

 

Contacteer ons
Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel