De Dual T-Sonic™ siliconen huidverzorgingsapparaten van FOREO, speciaal ontwikkeld voor de professionele schoonheidsmarkt, kan vanaf nu ook gewoon thuis gebruikt worden!

Dinsdag 4 augustus 2015 — Na wereldwijd de aandacht te hebben getrokken met zijn LUNA™ lijn, huidverzorgingsapparaten uit silicone, wordt de Zweedse onderneming FOREO nu ook actief op de markt van schoonheidssalons en spa's met de LUNA™ Professional Set, uitsluitend ontwikkeld voor het gebruik en de verkoop door huidverzorgingsprofessionals, en LUNA™ Pro, die nu ook gewoon thuis gebruikt kan worden! 

De LUNA™ Professional Set verschilt van de andere FOREO producten door de toepassing van de Dual T-Sonic™ technologie. Deze set bevat twee apparaten, elk met een unieke reinigingsborstel met vier zones. Professionals kunnen deze twee apparaten tegelijkertijd gebruiken op het gelaat. De sterkere, intensere trillingen van Dual T-Sonic optimaliseren de reinigende werking van de sonisch-reinigende apparaten. 

De LUNA™ Professional Set moet schoonheidsspecialisten ondersteunen door de resultaten van hun behandelingen te versterken en de ervaring van hun klanten te verbeteren zodat ze helemaal tevreden naar huis gaan.

De LUNA™ Professional Set:

• Bevat twee apparaten voor gelijktijdig gebruik in beide handen zodat schoonheids-  
   specialisten ze moeiteloos kunnen opnemen in hun bestaande schoonheidsbehandelingen 
   voor betere resultaten.
• De Dual T-Sonic™ technologie, gestuurd door een unieke siliconenborstel, gaat met 2x 
   8000 trillingen per minuut over het gelaatsoppervlak en zorgt voor een diepgaande 
   reiniging met een toch beduidend zachtere werking dan de ruwe draaiende schuur-
   bewegingen van traditionele sonisch-reinigende apparaten.
• Een siliconen reinigingsborstel met vier zones bevat meer dan 800 zachte, uiterst 
   hygiënische siliconencontactpunten die door hun unieke opstelling geschikt zijn voor alle 
   huidtypes.
• De reinigingsmodus helpt dode huidcellen te verwijderen en onzuiverheden, talg en make-
   up resten te verwijderen uit verstopte poriën.
• Anti-Aging mode helpt het aanzien van fijne lijnen en rimpels te verminderen.
• 100 % waterproof met meer dan 450 gebruiksbeurten met slechts één opgeladen batterij, 
   plus 2 jaar beperkte garantie.

Daarnaast biedt de LUNA™ Pro een apparaat aan voor professionele reiniging en anti-agingwerking speciaal voor thuisgebruik. Zo krijgen klanten tussen twee behandelingen dat buitengewone gevoel dat ze hebben na een afspraak in het instituut. Beide apparaten zijn uitsluitend te koop in exclusieve professionele instituten.

 

De LUNA™ Pro:

• Het Dual T-Sonic™ apparaat voor gelaatsreiniging en anti-agingwerking voor thuisgebruik,
   uitsluitend beschikbaar in schoonheidssalons na een huidverzorgingsbehandeling en een 
   consultatie met een schoonheidsspecialist.
• Helpt de huid tussen professionele schoonheidsbehandelingen te onderhouden.
• Aanbevolen verkoopprijs: € 199.

De toevoeging van de LUNA™ Professional Set en de LUNA™ Pro biedt een uitbreiding van de missie van FOREO om te beantwoorden aan de groeiende vraag van klanten naar schoonheidsoplossingen van de hoogste kwaliteit.

 

5 redenen waarom mensen over onze huidverzorgingsoplossingen praten

1.    Met een stijlvol, intelligent ontwerp dat met kop en schouders boven andere huidverzorgingsapparaten en gezichtsborstels uitsteekt, zien FOREO's LUNA™ huidverzorgingsoplossingen er niet alleen anders uit, ze werken ook anders. Je ziet het en je wilt het. Je probeert het één keer, en je wilt nooit meer iets anders.
    
2.    Nieuwe Dual T-Sonic™ reinigingstechnologie (transdermale sonische pulsaties) die 2x 8000 krachtige pulsaties per minuut genereert die diep door de huidlaag gepulseerd worden. In combinatie met de siliconen borstel helpen deze pulsaties de poriën te ontdoen van onzuiverheden, talg en make-upresten; de mannenhuid voor te bereiden op een gladder scheerresultaat; en je huid er gladder en steviger uit te laten zien door fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

3.    De siliconenborstel biedt nog een unieke doorbraak in de wereld van huidverzorging, en belooft een diepere en zachtere reiniging in combinatie met T-Sonic™ pulsaties. Naast het zachter en gladder zijn dan nylon borstels, zijn ze tevens hygiënischer door de ophoping van bacteriën tegen te gaan. Bovendien verbeteren ze de absorptie van jouw favoriete huidverzorgingsproducten.


4.    100% gebruiksvriendelijk door het waterproof ontwerp om in bad of onder de douche te gebruiken, en daarnaast minimum 450 reinigingsbeurten per oplaadbeurt. Het kan gemakkelijk in je ochtend en avond routines worden opgenomen, en ze
vereisen ook geen vervanging van de borstels.


5.    Totale gemoedsrust dankzij de kennis waarmee ieder FOREO apparaat ontworpen is in Zweden in samenwerking met vooraanstaande dermatologen en schoonheidsspecialisten. Samengesteld volgens de meest veeleisende productienormen, wordt ieder model geleverd met een 2-jarige Fabrieksgarantie en
een 10-jarige Kwaliteitsgarantie.

 

Over FOREO


Wij maken producten die jou de kracht geven om je beste ik te zijn.
Bij FOREO willen we je in staat stellen om je eigen wereldbeeld te creëren. Het geloof dat jij uniek bent is de drijvende kracht achter alles wat we doen, en alles wat we doen is ontworpen om jou natuurlijk mooi en gezond te laten voelen. Dat is wat ons hard laat werken om baanbrekende producten te creëren die van positieve invloed hebben op jouw welzijn.

We starten het creatieve proces op vanuit het niets, dus we zijn niet te betrappen op verouderde ontwerpen.
Onze aanpak is gedurfd: we verbeteren bestaande ontwerpen niet zomaar; we breken ze totaal af en bouwen het weer vanaf de grond op. Het is een revolutie, geen evolutie. Deze creatieve afbreking is de kern van wat we doen en komt tot uiting in onze unieke productontwerpen. Onze prioriteiten en waarden worden niet bepaald door investeerders of aandeelhouders - ons team bij FOREO heeft absolute onafhankelijkheid om de beste welzijnsproducten te ontwikkelen.

Onze producten maken zich los van gewoonten - omdat jij meer verdient dan wat je tot nu toe hebt gekregen.
Onze uitdaging is om het conventionele denken in twijfel te trekken, en dat doen we door aan baanbrekende projecten te werken in het FOREO Instituut opgericht in Stockholm, Zweden. De LUNA™ lijn met huidverzorgingsapparaten heeft al afgerekend met de conventies van de gezondheid en beauty industrie. En we zijn nog maar net begonnen!

Ga voor meer informatie over de LUNA™ Professional Set en LUNA™ Pro naar www.foreo.com en www.helene-v.com.

 

LUNA™ Pro
LUNA™ Professional Set
LUNA™ Pro