ZEN, de essentiële anti-stress honing van Beelab

Met Zen ontspan je en vaar je rustig en sereen verder

De meesten van ons leiden een druk leventje. Een aankomende deadline, de ministeriële agenda van de kids, het non-stop onderweg zijn, een spannend sollicitatiegesprek, nieuwe Covid-regels, ... Heel wat redenen om te stressen! Wij leven in een wereld waarin wij zoveel op onze schouders nemen dat we vaak onszelf voorbij lopen! Beelab lanceert daarom met trots zijn nieuwe essentiële honing: Zen, een synergie die sereniteit bevordert. De formule is samengesteld uit oranjebloesemhoning en essentiële oliën van geurige verbena, zoete sinaasappel  zeste en ravinstara.

"Deze formule, die als kuur moet worden ingenomen, is bedoeld om ons te helpen de zenitude te herontdekken waar wij allemaal zo naar snakken. Naast zijn erkende anti-stress eigenschappen, heeft verbena een aangename citroenachtige smaak," vertelt Isabelle Moulart, oprichter van Beelab.

De oranjebloesemhoning komt uit Sicilië. Filippo, onze gepassioneerde imker, teelt er zijn bijenkorven op de vlakte van de Etna: "Het weer is dit jaar niet erg vriendelijk geweest voor de bijen," zegt hij, "maar de honing is wel heel kwalitatief. Mijn gecertificeerde biologische monobloemhoning is een zeldzaam, ongeëvenaard natuurlijk product geworden."

 

Hoe neem ik essentiële Zen honing?

Neem 1 houten of bioplastic theelepel per dag (of zoals geadviseerd door een gezondheidsdeskundige) gedurende 14 dagen. Laat in je mond smelten, zonder te verwarmen of verdunnen.  Indien nodig kan je de kuur nogmaals herhalen na een onderbreking van enkele dagen.

Waar kan ik essentiële honing van BEELAB vinden?

Het hele gamma van 7 synergieën tegen alledaagse kwaaltjes is verkrijgbaar via https://www.beelab.life/shop en ook bij apotheken en biologische winkels. De prijs is € 22,90 (incl. BTW).

 

 

De kracht van de natuur als geschenk

Deze geschenkset van 3 essentiële BEELAB-honingen is het perfecte geschenk voor onder de kerstboom en precies wat je nodig hebt om deze winter in topvorm te blijven. 100% natuurlijk en biologisch! 

Kies een van de samengestelde dozen:

  • Welness (NACHT, SPIJS, ENERGIE) 
  • Noordenwind (WEERSTAND, VRIJE STEM, ADEMHALING)

of vul de geschenkkoffer met 3 essentiële honingen naar keuze!

Aanbevolen verkoopprijs: 68 €


Verkooppunten : www.beelab.life

De BEELAB honing is biologisch gecertificeerd  en een erkend voedingssupplement door FOD volksgezondheid. Het is niet geschikt voor zwangere vrouwen, vrouwen die borstvoeding geven en kinderen jonger dan 6 jaar.

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel