Welke love language spreken jij en je partner?

Beantwoord de love language van je geliefde met één van deze originele cadeau's.

Story image
  1. Een voltreffer! De Adeline oorstekers van juwelenontwerpster Celine Roelens met toermalijn in de trendkleur van het jaar: Magenta. €3.200 - via celineroelens.be (beschikbaar in meerdere kleuren).
  2. "Op je gezondheid"! Schenk je geliefde de Smart Insentials vitamines van het Belgische Insentials. De perfecte dosering van Omega3, ijzer, Vitamine E, Vitamine D en nog veel meer. Alles waar je als vrouw nood aan hebt. €29,40 voor 30 capsules.
  3. Een cadeau recht uit je hart. Doe een gift in naam van je partner en steun zo de Belgische stichting KickCancer die onderzoek in pediatrische oncologie financiert.
  4. De prachtige Jackie zonnebril van het brillenmerk Wolfin Eyewear is zo'n cadeau ​ waar echt iedereen blij mee is! Alle optische- en zonnebrillen van Wolfin Eyewear zijn verkrijgbaar bij de optiek bij jou in de buurt. €205
  5. Dankzij de laatste innovatie van Bose geniet je geliefde van het beste geluid en de beste noise cancelling. Een cadeau waar wij in ieder geval wel oren naar hebben. ;) €279,95 via bosebelgium.be.
  6. Slaat de stress je om de oren om met het juiste Valentijnscadeau op de proppen te komen?  Haal eens diep adem. Jij kan dit! De nieuwe Philips Air Performer 3-in-1 zorgt automatisch voor schone en gezonde lucht. En kan tegelijk de kamer verwarmen om het samen lekker knus te hebben, of afkoelen als het te heet wordt... € 629,99 via philips.be
  7. Nee, een cadeaubon is niet genoeg. Maar dat is dit denim jasje van Marie Méro wel! Een passe-partout waarmee je gegarandeerd scoort. €129 via mariemero.be.

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
p/a Silversquare Zaventem
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Affiliate partner of Omnicom
Founding partner of Desmos