Wat zit er in een goedgevulde sporttas?

10 onmisbare sportaccessoires voor wanneer de gyms hun deuren weer openen.

De fitnesszalen gaan terug open, de abonnement worden ‘ontdooid’ en jij doet alvast jumping jacks om je spieren op te warmen. Maar wat zit er nu in de perfecte sporttas? Wij delen een checklist!

Tip van de specialist: “Eet voor je sportsessie een banaan of een stukje peperkoek, dit zorgt voor voldoende energie om de beste presetatie neer te zetten!” Aldus Barbara Mertens, personal trainer.
Story image

 

Sporttas checklist

  1. Sportkledij: iets dat gemakkelijk zit en liefst gemaakt van ademend materiaal.
  2. Extra sokken en ondergoed: het zou wel eens kunnen dat je na al die tijd iets harder zal zweten dan een paar maanden geleden.
  3. Sportschoenen met de juiste ondersteuning.
  4. Een fles water: liefst in een herbruikbare fles.
  5. Twee handdoeken: eentje voor tijdens het sporten, eentje voor het douchen.
  6. Headphones of oortjes: om je favoriete tunes of podcasts te beluisteren, alle extra motivatie is welkom. Onze favoriet? De Bose Sport Earbuds. Waarom? Omdat als jij beweegt, de Sport Earbuds blijven zitten!
  7. Een hartslagmeter: zeker die eerste keer terug op de loopband, hou je maar best je hartslag in de gaten.
  8. Een banaan of Zespri kiwi om meteen na je sportsessie te verorberen. Wist je dat een kiwi bijna evenveel kalium bevat als een banaan. Perfect voor na een stevige workout.
  9. Toiletspullen: douchegel, deodorant en haarborstel.
  10. Je Philips OneBlade Pro (voor gezicht én lichaam): makkelijk te gebruiken in de kleedkamer en zelfs onder de douche. En perfect om komaf te maken met lichaamshaartjes die je toch liever achterwege laat. Want Je goed voelen en er goed uitzien zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Nog een tip: gooi je sporttas na je gymsessie niet gewoon in een hoekje. Al je materiaal kan zeker wat verluchting gebruiken.

 

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel