Voor je absolute held: papa!

Waar maak je jouw #1 held nu het gelukkigst mee? Wij sommen het voor je op.

Gun je papa een #slowmorning

Een tikkeltje technologie in de badkamer: de S9000 Prestige van Philips is het scheerapparaat der scheerapparaten. De voordelen op een rijtje? De S9000 scheert volledig glad, ook een baard van 7 dagen. De ingebouwde BeardAdapt-sensor controleert 15x/sec de haardikte en past zijn vermogen erop aan (mindblown). Daarnaast laadt je papa het toestel (en zijn smartphone) gemakkelijk op dankzij het Qi-oplaadpad. En terwijl papa zich klaarmaakt in de badkamer, maak jij een verse smoothie vol liefde voor hem klaar. Alhoewel hij dat met de Avance collection Smart blender van Philips waarschijnlijk liever zelf doet. Via de app krijgt hij namelijk gepersonaliseerde tips en receptjes.

 

Laat je papa twijfelen tot op het laatste moment

Vorige week vertelde papa je dat hij liefst van al eens met een sportauto zou cruisen maar vandaag heeft hij het plots over een wijndegustatie. Jouw papa is de eeuwige twijfelaar maar laat dat nu net geen enkel probleem zijn. Met de Wonderbox geschenkddoos 'voor de beste papa' kan je papa twijfelen tot op het laatste moment!

Story image

Geef je papa extra swag

Als jij zegt dat iets hip is, dan gelooft je papa dat! En of de Bose Frames trendy zijn! Deze zonnebril met soundtrack biedt bescherming tegen de zon én heeft ingebouwde Bose-speakers die zorgen voor een indrukwekkende, ongekende geluidservaring.

 

Een me-moment voor papa

Jouw papa is pas echt gelukkig als hij even een moment voor zichzelf neemt en stilstaat bij dingen die hem gelukkig maken. Hoe hem het beste steunen tijdens dat me-moment? Verras hem met zijn favoriete Franklin ijsje en dan sshht...

 

 

Charlotte van Bladel oSérieux! PR & Event Agency

 

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel