Vivabox wenst je een heerlijk ontspannend weekend!

Je hebt ze vast ook al met fluo gemarkeerd in je agenda: de lange weekends komen eraan! Het moment om even op adem te komen ... zonder je groot vakantiebudget aan te spreken.

Vivabox stelt je een uitgebreid gamma ‘Verblijf’-geschenkdozen voor in verschillende prijscategorieën, met zoals altijd een extra cadeautje binnenin!

Hier alvast twee voorbeelden om heerlijk te ontspannen:

De geschenkdoos ‘Wellness Weekend’ laat je herbronnen in een van de 400 voorgestelde verblijven, zoals 3* en 4* hotels en charmehotels. Goed voor 1 overnachting met ontbijt voor 2 personen en toegang tot de thermen. Er wacht je een ontspannend weekend in België, Groothertogdom Luxemburg, Frankrijk, Nederland of zelfs Spanje en Italië. Met binnen in de doos nog een extraatje: 2 verzorgingsproducten van Rainpharma om je alvast voor te bereiden op alle verwennerij. Verkoopprijs:  € 144,90.

Zin om oesters te proeven in Saint-Nazaire of van het uitzicht te genieten in de Valle d’Aosta? Het zijn maar 2 van de 750 bestemmingen uit de ‘3 Dagen in Europa’-geschenkdozen van Vivabox. Goed voor 2 overnachtingen met ontbijt om met z’n tweetjes alle geheimen van uw Europese bestemming te ontdekken. Met als bonus: een originele fotokader om de mooie momenten van je verblijf te koesteren. Verkoopprijs: € 129,90.

 

Deze geschenkdozen zijn verkrijgbaar bij: Standaard Boekhandel, Dreamland, Fun, Fnac, Media Markt, Carrefour, Cora, Makro, Club en online op www.vivabox.be.

 

Contacteer ons
Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel