Victor toont uniek renovatieproject tijdens de Vlaamse renovatiedag

Voor al wie verbouwplannen koestert, is de Vlaamse renovatiedag op zondagnamiddag 28 mei een absolute topdag! Tal van inspirerende renovaties openen dan hun deuren en verbouwers in spé kunnen ter plaatse boeiende gesprekken voeren met architect en bouwheer. 

In de provincie Oost-Vlaanderen, meer bepaald te Melle, tonen architect Wouter Taelman van At2architecten en verbouwspecialist Victor  hoe ze samen het huis van Ruben en Isabel, een voormalige oude veehoeve, hebben omgetoverd tot een open en lichtrijke leefruimte. Echt iets voor liefhebbers van strak en modern zonder de historiek van het oude pand uit het oog te verliezen.

Benieuwd naar het resultaat? Kom zelf eens kijken.

Meer info : https://www.devlaamserenovatiedag.be/project2017/56/?frm%5bp%5d%5b%5d=10&frm%5bt%5d%5b%5d

 

Over Victor

Victor is een totaalaannemer in residentiële renovatie. Met als focus: een stukje persoonlijkheid van de bouwheer weerspiegelen in elke woning. Vandaar onze baseline ‘Uit liefde voor je huis’. Omdat de liefde voor een woning blijft, ook al veranderen de levensbehoeften. Hoe maakt Victor dat concreet? Een verbouwexpert en tevens vertrouwenspersoon staan klaar om de bouwheer bij te staan tijdens zijn volledig renovatieproject. Elke verbouwing is maatwerk. Victor kiest voor persoonlijke betrokkenheid, glasheldere timings en een vast budget. Victor behoort tot de familieonderneming Durabrik, al meer dan 50 jaar een referentie in de bouwsector.

 

Contacteer ons
Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel