Van apothekeres tot accessoire designer, onderneemster uit Gent.

Charlotte De Sutter lanceert C by Charlie

Charlotte De Sutter (1976, Gent) lanceert C by Charlie, haar eigen surf necklaces & bracelets collectie voor kids en volwassenen, voor iedereen die houdt van deze feel good accessoires.


Charlotte De Sutter heeft al haar hele leven een passie voor armbandjes, halskettingen en pareltjes. Ze vertelt enthousiast: “Mijn liefde voor juwelen begon al op mijn achtste. Mijn papa bracht toen een unieke ketting voor mij mee uit Londen. Ik draag deze ketting nu nog steeds en ze is een inspiratiebron voor alles wat ik vandaag doe met C by Charlie.
De ketting die Charlotte op haar 8ste
van haar papa cadeau kreeg.
De ketting die Charlotte op haar 8ste
van haar papa cadeau kreeg.

In het dagelijkse leven is Charlotte apothekeres, maar als kind was ze al in de weer met kettingen en pareltjes. Naast haar fulltime job heeft Charlotte sinds kort haar passie voor juwelen omgezet in een eigen collectie: C by Charlie. Ieder stuk is handgemaakt en kan gepersonaliseerd worden. Ook de kinderen van Charlotte zijn graag creatief met de kettingen en zijn dan ook als grote hulp én fan van het eerste uur met plezier de modellen voor Charlottes allereerste collectie.

Ik wil de collectie en alles wat ik errond doe nog heel graag dicht bij mij houden en het vandaar verder laten groeien. Tot een 6-tal maanden geleden was C by Charlie nog een droom. Meteen na de zomer, wist  ik het zeker: in 2020 en nog lang daarna wil ik dat happy people mijn accessoires dragen. Dus begon ik in september aan dit nieuwe avontuur. C by Charlie wordt thuis in mijn mini atelier gemaakt van heel eenvoudige parels in zeer mooie kleurencombo’s. Met een C by Charlie halsketting of armband staat iedereen. Jongens, meisjes, zelfs de mama’s en de papa’s. Hoe geweldig is dat! De customized versies doen het online heel goed, gewoon via mail bestellen en 1 weekje later zijn ze al bij je thuis. Ideaal als geschenkje voor de feestdagen, verjaardagsfeestjes, communies, enz…
Is C by Charlie straks de nieuwe rage op school maar even goed aan de poort bij coole mama’s en papa’s? “Haha dat zou geweldig zijn” lacht Charlotte!

C by Charlie is geïnspireerd door de surfstijl en handgemaakt in België.
C staat voor ‘Sea’, maar ook voor ‘See’ want de juwelen mogen gezien worden!
C by Charlie is er voor happy people, the cool kids van jong tot oud!

 

PRODUCT INFO

C by Charlie surf necklaces & bracelets
Prijzen variëren van 25 euro tot 63 euro

SHOP INFO

cbycharlie.eu online shop (ook customized op bestelling)
Meneer Janssen en Juffrouw Kaat, Gent

CONTACT

 C by Charlie, Charlotte De Sutter
info@cbycharlie.eu
+32 474 50 60 68 
www.cbycharlie.eu
IG @c_bycharlie #ikkoopbelgisch

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel