Uitnodiging voor de inhuldiging van de eerste Waterdrop®-winkel in Brussel

Met maar liefst 10.000 klanten sinds de opening in juli 2023

Story image

Waterdrop® viert Wereldwaterdag

22 maart staat dit jaar in het teken van ‘Water voor vrede’.

Om dit bijzondere moment te vieren, nodigt Waterdrop® u graag uit op de officiële inhuldiging van hun eerste “signature store” in België. Open sinds 22 juli 2023 en een echte trekpleister. Sinds maart 2024 verwelkomt het merk ook fans op hun tweede adres in Antwerpen, (Wijnegem).


Officiële inauguratie
​Datum: donderdag 21 maart 2024
​Locatie: Waterdrop® winkel
​​​(Nieuwstraat, 117 te 1000 Brussel)
Tijd: 18.00 uur tot 20.00 uur


Lauren Dethier, Marketing Manager Benelux en Frankrijk, komt speciaal voor de gelegenheid naar België, en onthult speciaal voor u de "verrassings" smaak van het komende zomerseizoen. Daarnaast proosten we samen op hun Belgische nominatie voor “Product van het Jaar” dankzij hun beroemde ijsthee.

Waterdrop®, opgericht in 2016 in Oostenrijk, bracht een revolutie teweeg in de drankindustrie met 's werelds eerste "microdrankje". Dit succesverhaal wordt al 8 jaar beloond met verschillende nominaties en is met name het eerste Europese bedrijf in de F&B-sector in de ranglijst van de Financial Times.

“Onze missie is om consumenten aan te moedigen meer water te drinken, zodat ze gezonder, langer en duurzamer kunnen leven”, zegt Martin Murray, oprichter en CEO van waterdrop®.

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
p/a Silversquare Zaventem
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Affiliate partner of Omnicom
Founding partner of Desmos