Thomas Locus back to the roots met Brasserie Julie
Sterrenrestaurant Bistro Margaux sluit op 8 januari haar deuren
Op 8 januari sluit Bistro Margaux haar deuren en starten de verbouwingen. Thomas vertelt: “In Brasserie Julie willen we onze klanten niet alleen verwennen met smakelijke bereidingen gebaseerd op topproducten. We willen hen ook onderdompelen in een inspirerende omgeving met veel licht en moderne houttoetsen. Bistro Margaux was gezellig, Brasserie Julie trekt voluit de kaart van hedendaagse, culinaire gastvrijheid.”
In Brasserie Julie zal het product centraal staan. Een restaurant waar je ’s middags binnenspringt om een lekkere suggestie te eten, maar waar je even goed een hele avond lang kan tafelen met een stel vrienden. Het volledige keukenteam van Bistro Margaux zal ook in Brasserie met vakmanschap en toewijding de lekkerste gerechten koken. Op de kaart: klassiekers met een moderne toets, een of twee suggesties à la Bistro Margaux. Thomas vertelt enthousiast: “Geen uitgebreide kaart, maar een beperkte selectie inspirerende brasseriegerechten. Een fantastische uitdaging voor mezelf en mijn team want met Brasserie Julie willen wij ook met eenvoud het verschil blijven maken.”