THE FASTFORWARDAMY SHOW

BELGISCHE ONDERNEEMSTER VEROVERT ITUNES HITLIST VAN BUSINESS PODCASTS

De 27-jarige Amy Vandeputte uit Antwerpen, beter bekend als FastForwardAmy, lanceerde op 7 januari 2020 'The FastForwardAmy Show', een Engelstalige podcast over the real & raw van business en marketing. Met succes! Want vandaag, slechts een maand na de start, staat de online business coach voor vrouwelijke ondernemers en mede-oprichter van Alfavrouwen, al in de iTunes hitlist naast bekende namen als Tim Ferris, GaryVee, Jay Shetty,…

Story image

Amy vertelt enthousiast: “Wanneer ik vrouwelijke ondernemers coach, focus ik steeds op hands-on, no bullshit advies. Voor mijn podcastedities in The FastForwardAmy Show hanteer ik hetzelfde principe. En dat werkt duidelijk! Geweldig toch dat ik na amper een maandje al in de hitlist sta van iTunes naast kleppers als Tim Ferris of Gary Vee.” 

Met haar podcasts tracht ze vragen waar ondernemers vaak mee worstelen op duidelijke wijze aan te pakken. Amy vertelt verder: “Ik wil ondernemers inspireren met concrete tips over hoe ze hun dromen waar kunnen maken. En hen overtuigen van mijn credo in life: Iedereen is uniek. Dus, if she can do it, you can do it too.” 

In de podcasts geeft Amy real & raw praktische tips en in iedere episode zitten een aantal praktische actiestappen vervat. Amy vult aan: “Met deze podcast wil ik 'perfect imperfection' omhelzen en inzicht geven in de harde businesswereld. Bedoeling is dat je écht iets leert en ik geef dan ook in iedere episode praktische tips over hoe je de geleerde zaken meteen kan toepassen. En noteren hoeft niet, je kan de shownotes van alle episodes vinden op fastforwardamy.com”.

Ontdek alle podcast op iTunes: http://www.fastforwardamy.com/applep of zoek 'Fastforwardamy' op Spotify bij podcasts. Je kan ook alles terugvinden via @fastforwardamy op Instagram 

Story image

Voor meer informatie:  www.fastforwardamy.com - amy@fastforwardamy.com

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel