Terug naar school met LilaLou Biscuits: lekkere energie voor knappe koppen!

Nieuw formaat: individueel verpakte mini-porties.

Voor een smakelijke start van het nieuwe schooljaar kan je rekenen op LilaLou Biscuits. De heerlijk gezonde haver- en granenkoekjes met 100% natuurlijke ingrediënten zijn vanaf nu ook verpakt in kleurrijke porties op kindermaat van 33g. Een verstandig tussendoortje boordevol energie!  

Gezonde voeding van jongs af

De basis voor goede voedingsgewoonten krijg je als kind - letterlijk en figuurlijk - met de paplepel ingegeven. Evelien Coppens, mama van twee, ging daarom op zoek naar een lekker koekje als tussendoortje mét de juiste nutriënten. Samen met UGent, een kinderarts en een productontwikkelaar ontwikkelde ze zelf LilaLou Biscuits: voedzame haver- en granenkoekjes met natuurlijke en biologische ingrediënten. Precies wat jonge bollebozen kunnen gebruiken tijdens de pauze op school of als vieruurtje voor het dagelijkse huiswerk.

Story image

Beter eten = beter concentreren

“Kinderen volop in groei en ontwikkeling verbruiken veel energie. Daarom is het belangrijk om een juist tussendoortje te kiezen”, onderstreept diëtiste Evelyne Mertens. "Kinderen die evenwichtig eten, kunnen zich beter concentreren, hebben een groter leervermogen en boeken betere schoolprestaties."

De haver- en granenkoekjes van LilaLou Biscuits met 60% vezelrijke granen bezorgen kinderen de nodige meervoudige koolhydraten, vetten en eiwitten voor een verzadigd gevoel zonder suikerpieken. Daarnaast zijn de koekjes volledig plantaardig waardoor ze geschikt zijn voor iedereen die geen lactose kan tolereren.

100% Belgisch, biologisch én handig

Een lekker koekje om mee te nemen naar school hoort bovendien in een handige verpakking in kinderformaat. In felle kleurtjes, mee ontworpen door de kinderen van Evelien. Ideaal in de lunchtas om op het gepaste moment de juiste hoeveelheid energie bij te tanken zonder snelle suikerpieken. LilaLou Biscuits bevatten een minimum aan natuurlijke rietsuiker (tot 50% minder suikers dan de gemiddelde koek) en voorzien de nodige meervoudige koolhydraten en voedingsvezels. Verkrijgbaar in 3 smaken: Haver & Granen, Haver & Kokos en Haver & Chocolade, en lekker verantwoord!

 


Productinfo

LilaLou Biscuits zijn verkrijgbaar in de smaken Haver & Granen, Haver & Kokos en Haver & Chocolade zowel in 33g als 130g.

  • Aanbevolen verkoopprijs 33g: 1,20€
  • Aanbevolen verkoopprijs 130g: 3,49€

De koekjes zijn biologisch, vezelrijk, vegan en suikerarm, en bovendien vrij van lactose en palmolie. Ze worden lokaal geproduceerd met 100% natuurlijke en biologische ingrediënten door een gepassioneerde biobakker, en zijn in maar liefst 450 winkelpunten (130g) te koop. (natuurwinkels, Bio-Planet, Carrefour en sommige Delhaizes). Oprichtster Evelien Coppens kreeg van Unizo de titel van Starter van het jaar 2019 - Vlaams-Brabant.

Info & verkoopadressen: www.lilalou.be

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel