'Ripped' door het leven

Met de volgende healthy and fit accessoires

De sporttrends zitten in de lift. Ben jij één van die 'gekken' die 's ochtends voor het werk een uurtje gaat sporten? Want jij doet aan 'powerlifting for breakfast'. Of kies jij ervoor om met de fiets te gaan werken en bezweet maar wél sportief op het werk aan te komen? En vergeet vooral die lunchpauze, wij gaan joggen!

Jong of oud, we zijn er ondertussen allemaal van overtuigd dat bewegen en sporten nodig is om een gezonde levensstijl te hebben én behouden. In sportland schieten de trends uit de grond als paddestoelen: hardlopen, crosstraining, barre-workout of jumping fitness. Heb jij gevonden waar je goed in bent en vooral wat je graag doet? Dan is het nu tijd om te accessorizen.

De Samsonite Paradiver Light duffle is de perfecte sporttas. Een sportief uiterlijk en een praktische indeling binnenin. En om je onderweg naar de fitness nog niet uit te putten, is hij nu met zijn 0,8 kg, lichter dan ooit!

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €99

De nieuwe Philips Somneo Sleep & Wake-up Light helpt je niet alleen met natuurlijk wakker worden en indommelen. De lamp heeft ook een 'Relax & Breath' functie die je helpt ontspannen. Het licht bootst de ademhaling na en wordt zo je perfecte partner tijdens je yoga workout.

Aanbevolen verkoopprijs: €179,99

Ken je dit gevoel? Stress omdat de loopband bijna start met draaien terwijl jij nog volop bezig bent met de draden van je oortjes ontwarren? Dat is nu VVT. De Bose SoundSport Free oortjes zitten urenlang stevig en comfortabel en spelen tot wel 5 uur krachtige en heldere muziek! Je vergeet gewoon dat je ze in hebt. En ladies, ze komen met een oplaadetui dat je moeilijk kwijt raakt in je (sport)tas☺

Aanbevolen verkoopprijs: €199,95

Na beweging komt verzorging. Heb jij ook het onderste uit de kan gehaald omdat je toch niet kon onder doen voor die knappe vrouw in de gym? Na een benchpress van 100 kg krijg je je armen nog amper de lucht in. Het Phytosun spieren en gewrichten gamma geeft verlichting en versoepelt stramme spieren en gewrichten en dat 100% natuurlijk door middel van de verwarmende formule met Essentiële Oliën. Het gamma bestaat uit patches en een roll-on.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €11,50

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel