Proef de alcoholvrije magie!

Bar Nine in Leuven zet tijdens Tournée Minérale de standaard met verfijnde mocktailkaart

De afgelopen jaren is er een duidelijke verschuiving merkbaar. Steeds vaker wordt er ook in trendy cocktailbars de voorkeur geven aan alcoholvrije opties. Mocktails worden populairder en zijn niet langer slechts een alternatief voor cocktails.

Bij Bar Nine in Leuven hebben ze deze trend omarmd en leggen ze zich al een hele tijd toe op het creëren van hoogwaardige mocktails die voldoen aan de steeds hogere eisen van de consument.

Seong-Won Kim, manager Bar Nine vertelt enthousiast: “Met meer dan 10 verrassende en verfijnde alcoholvrije creaties bieden we een breed scala aan smaken en texturen die zelfs de meest veeleisende mocktail-liefhebber zullen bekoren. Niet enkel tijdens Tournée Minérale trouwens maar het hele jaar lang”.

Een van de meest populaire mocktails is de "C'est Dingue Meringue", een verrukkelijke combinatie van Tanqueray Gin 0.0, hazelnoot, gember, vanille en citroensap. Als kers op de taart afgewerkt met zelfgemaakte schuimpjes, voor een extra feestelijk tintje.

"We geven evenveel aandacht aan onze mocktails als aan onze cocktails." - Bartender Yael Stultiens

“Of je nu een fervent mocktail-drinker bent of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van alcoholvrije drankjes, ik daag echt iedere klant uit om zich te laten verrassen door de perfect uitgebalanceerde smaken en de creativiteit die in de ‘C'est Dingue Meringue’ werd gestoken.” ​

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
p/a Silversquare Zaventem
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Affiliate partner of Omnicom
Founding partner of Desmos