Owl Labs lanceert Owl Bar: de eerste videoconferencing bar die integreert met 360-graden video- en audio-apparaten

Brussel, 27 maart 2023 – Owl Labs lanceert vandaag de Owl Bar, een videoconferencing bar met voorwaarts gerichte camera, microfoon en speaker. De Owl Bar integreert met de Meeting Owl en de recent gelanceerde Whiteboard Owl. Daarmee is dit de eerste camera van zijn soort op de markt die draadloos koppelt met een 360-graden camera in het midden van een vergaderruimte.

Story image

De Owl Bar werkt op zichzelf of in combinatie met andere Owl Labs apparaten, en is compatibel met alle grote videoconferencing-platforms. Het Owl Labs-ecosysteem gebruikt de AI-gedreven Owl Intelligence System (OIS)-software om automatisch van camera te wisselen en de aanwezige deelnemers optimaal in beeld te brengen wanneer ze spreken en bewegen. Dit bevordert oogcontact en voorkomt zijaanzichten. De Owl Labs-apparaten kunnen worden gecombineerd om ieder type ruimte goed in beeld te brengen, of het nu een kleine vergaderruimte is of een grote bestuurskamer.

"Owl Labs ontwikkelt en levert al ruim tien jaar toonaangevende 360-graden videoconferencing-apparaten die hybride samenwerking versterken", aldus Frank Weishaupt, CEO van Owl Labs. "We zijn ontzettend enthousiast over deze nieuwe en unieke productcombinatie. Ons doel is om hybride samenwerking minder stressvol te maken met marktleidende technologische oplossingen. We kijken ernaar uit om dat met de toevoeging van de Owl Bar in ons ecosysteem nóg effectiever te doen voor organisaties van iedere omvang."

De belangrijkste features van de Owl Bar:

  • Sprekers komen automatisch optimaal in beeld: Wanneer de Owl Bar is gekoppeld met de Meeting Owl, schakelt de OIS-software automatisch tussen camera's om gezichten van deelnemers zo goed mogelijk in beeld te brengen.
  • Ondersteuning voor ruimtes van iedere grootte: Door de Owl Bar te koppelen met andere Owl Labs-apparaten, waaronder de Meeting Owl, de Whiteboard Owl en de ​ Expansion Mic kan ieder type ruimte goed in beeld worden gebracht. De Owl Bar kan op muren, TV-schermen of tafels worden gemonteerd.
  • Hoge videokwaliteit: De Owl Bar heeft een 114-graden, 4K-, 30-megapixel camera, die kan worden aangevuld met de 360-graden fisheye-lens van de Meeting Owl.
  • Hoogwaardige audio: De vier omnidirectionele microfoons en geïntegreerde high-def luidspreker van de Owl Bar kunnen worden gekoppeld aan de acht slimme microfoons van de Meeting Owl.
  • IT-ondersteuning en apparaatbeheer: Beheer de Owl Bar en andere apparaten via tablet, telefoon of desktop app, met beheermogelijkheden op afstand via het Nest klantenportaal.

Bekijk de video om de Owl Bar in actie te zien.

De Owl Bar (adviesprijs €2.199) en de Whiteboard Owl (adviesprijs €699) zijn verkrijgbaar via OwlLabs.nl of via resellers en distributiepartners. In de komende maanden wordt de Owl Bar ook beschikbaar op Amazon. Klik hier om lokale resellers te vinden of neem contact op met [email protected].


Over Owl LabsOwl Labs is het eerste bedrijf dat 360-graden videoconferentieoplossingen produceert die AI-gestuurd zijn. Het bedrijf levert oplossingen die de samenwerking en inclusiviteit tussen externe en interne videodeelnemers bevordert. Het vlaggenschip van het bedrijf, de Meeting Owl® 3, is de eerste wifi-compatibele, draagbare 360° camera, microfoon en luidspreker die automatisch focust op wie er spreekt. Owl Labs heeft 47 miljoen dollar aan financiering opgehaald en is gevestigd in Boston, met remote en hybride werknemers over de hele wereld. Meer informatie via www.owllabs.com.

 

Voor meer info, niet voor publicatie

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
p/a Silversquare Zaventem
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Affiliate partner of Omnicom
Founding partner of Desmos