Op 13 mei maken we alle mama’s blij!

Op 13 mei maken we alle mama’s blij!

Als er één datum in het jaar is die we moeten onthouden, dan is het wel 13 mei. De dag waarop de mama extra in de bloemetjes wordt gezet voor alles wat ze het hele jaar door 24 op 7 voor ons doet. Hier enkele tips om een stralende lach op haar gezicht te toveren! 

Welke mama houdt er nu niet van accessoires waarmee ze haar dagelijkse avonturen in stijl kan doorbrengen? De Satiny schoudertas van Samsonite is een stijlvolle, handige tas en daarom de perfecte metgezel voor elke elegante mama! En voor de mama’s die graag reizen is er de Special Edition Psychotropical handbagagekoffer van Lipault. Een zwarte nylon handbagagekoffer met kleurrijk borduurwerk in tropische patronen die echt niet kan missen in haar travel essentials!

Een weekendje weg, een heerlijk ontbijt, een moment van pure ontspanning,.. dat is wat Wonderbox in petto heeft met haar « I Love Mama » geschenkdozen. Aan jou de keuze om eentje ui te kiezen die perfect bij haar past! En om ervoor te zorgen dat jouw mama onvergetelijke momenten beleeft, is er de speciale ‘Voor de Beste Mama’ geschenkdoos van Vivabox met keuze uit 670 activiteiten om alleen of met vrienden te doen!

Is jouw mama een ware beautyqueen? Dan zal ze zeker blij zijn met de roze Sonicare DiamondClean Smart elektrische tandenborstel van Philips die niet alleen mooi is, maar ook instaat voor een krachtige en tegelijk zachte mondreiniging. Voor een volledige verzorging van het gelaat is er de Visapure Advanced 3-in-1 gezichtsreinigingsborstel die verontreiniging, stof en fijne deeltjes die schadelijk zijn en stress veroorzaken voor de huid elimineert. Want zeg nu zelf, onze mama die verdient toch alleen het beste?!

 

Wonderbox “I Love Mama”: €49,90

Wonderbox “I Love Mama Ontspanning”: €29,90

Wonderbox “I Love Mama Sprankelend Ontbijt”: €34,90

Wonderbox “I Love Mama Weekend”: €59,90

Vivabox “Voor de Beste Mama”: €49,90

Samsonite Satiny -- schoudertas: €95

Lipault Special Edition Psychotropical -- handbagagekoffer (Spinner 55): €209

Philips Sonicare Diamond Clean -- elektrische tandenborstel (roze): €289,99

VisaPure Advanced 3-in-1 Anti-pollution -- gezichtsreinigingsborstel: €214,99

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel