Nieuw: Lolettes, de kracht van planten!

De lolly zonder bewaarmiddelen en zonder suiker, 100% natuurlijk

LOLETTES, de natuurlijke kracht van planten in een lolly!

Wat als ... er een lolly zou bestaan, 100% natuurlijk en suikervrij, mét bijzondere krachten? Ontdek het sprookje van Lolettes: 4 lolly’s, bijna te lekker om waar te zijn, met speciale plantenpower om dappere mama’s en papa’s te helpen hun kleine prinsen en prinsessen te beschermen tegen kwade kwaaltjes.  

De pure kracht van Lolettes

Geraakt je kind moeilijk in slaap voor een belangrijke wedstrijd? Is je kroost op de achterbank wagenziek tijdens een verre autorit? Of kan hun weerstand een boost gebruiken bij de start van het nieuwe schooljaar? Voor elk probleem is er een Lolette! Het geheim? Deze lolly’s spelen in op de kalmerende zuigreflex van kinderen en maken tegelijkertijd gebruik van de natuurlijke krachten van zorgvuldig geselecteerde plantenextracten om allerlei ongemakken, van misselijkheid tot een kriebelende hoest, aan te pakken.

De verschillende werkingen

Rustgevend

Voelt je kind zich onrustig of nerveus voor een grote dag? Citroenmelisse, ijzerhard, lindebloesem en engelwortel hebben een kalmerende werking. Helpt ook om makkelijker de slaap te vatten. Met natuurlijk aroma van sinaas.

Lichte maag

Engelwortel, venkelzaad en heemstwortel bevorderen de spijsvertering en verlichten darmkrampjes en een opgeblazen gevoel. Ideaal tegen misselijkheid tijdens autoritten. Met natuurlijk aroma van citroen.

Weerstand

Terug naar school = terug naar de dokter? Rode zonnehoed, katteklauw, Siberische ginseng en rozenbottel staan bekend om hun immuunstimulerende en antioxiderende eigenschappen. Back to school zonder zorgen! Met natuurlijk aroma van cola.

Luchtwegen

Vaarwel keelpijn en hoestbuien. Alantwortel, salie, heemstwortel en koningskaars hebben een verzachtende werking en verminderen irritaties en prikkels in de luchtwegen. Met natuurlijk aroma van violet.

Lolettes zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Ook te gebruiken door kinderen met diabetes. Verkrijgbaar in de apotheek en de parapharmacie. Prijs: €15,95 (per doos met 14 stuks).

Charlotte van Bladel oSérieux! PR & Event Agency

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel