Moederdag, maar wat willen mama's nu écht krijgen?

Wij vroegen onze favoriete mama's waar we hun dit jaar écht blij mee kunnen maken.

Ann, mama van 2 en drukke PR boss: "Ik vind het geweldig dat mijn twee tieners - lees een +20 en een bijna 20 - nog steeds met ons op vakantie willen en dat ze allebei houden van lekker eten! Een tripje met ons vier of een ontspannend avondje op restaurant, staat dan ook met stip op mijn moederdaglijstje".  

Cadeau's voor Ann:
1)Een weekendje culinaire verwennerij in Pillows Grand Hotel Reylof te Gent.
2)Een avondje wokken in Wok Dynasty Overijse. Sammie is een absolute tophost, en de Chinese topchefs bereiden de heerlijkste gerechten met échte topproducten.

Yannick, moeder van 3 kinderen, 2 wonen in België en één van haar dochters woont in Brazilië. Yannick geniet écht van relaxmomentjes en al zeker mét haar dochters. Hun traditie? Wellness uitstapjes, daar maken ze haar altijd blij mee. "Waar ze mij het  gelukkigst mee maken is dat ze gewoon binnenspringen om te babbelen over koetjes en kalfjes. Ik vind dan weer dat daar ook een lekker dessertje bijhoort, daar zijn mama's toch voor?"

Cadeau's voor Yannick:
1)De Vivabox geschenkdoos "Voor de beste mama" met tal van wellness keuzes.
2)Een assortiment van Franklin ijsjes, om lekker in de zetel te hangen en guiltfree te genieten van een dessertje. Wist je dat Franklin ijs het Nutriscore A label heeft?

Pascale, 55 jarige mama van 3 kids die houdt van citytrips, tennissen en wandelen met haar hond: "Nu de kids ouder zijn geworden, hebben ze steeds minder tijd (of zin :D) om langs te komen bij de ouders. Een etentje met het hele gezin maakt mij daarom ook altijd gelukkig. Daarnaast weten ze dat ze mij altijd blij kunnen maken met een mooi gepersonaliseerd cadeautje."

Cadeau's voor Pascale:
1)Een gepersonaliseerde ketting van C by Charlie.
2)Een etentje in dé Brusselse hotspot "VIAGE Grill".

Laura, 26 jaar, zelfstandige schoonheidsspecialiste en mama van een prachtig zoontje: "Heerlijk zo'n klein babytje maar ik vrees iedere dag dat mijn wallen nooit nog zullen wegtrekken. Ik zou heel graag een nieuw koffieapparaat krijgen, ik hou van dat ochtend momentje en ik hou vooral van keuze. De ene dag ga ik voor een dubbele espresso, de andere ga ik voor een grote Latte. Een grote agenda of planner zou me trouwens ook goed uitkomen, het leven van een jonge, zelfstandige mama kan nogal eens chaotisch zijn."

Cadeau's voor Laura:
1)De Espresso LatteGo van Philips
2)De POWERPLANNER van Antwerp Avenue

Jessica, 32 jaar en trotse dogmom. "En of ik mezelf als echte moeder beschouw! Mijn vriend heeft de vreemde maar leuke gewoonte om me voor moederdag iets te geven. Wat ik dit jaar écht zou willen? Een noice cancelling headphone voor wanneer ik met onze Bas (hond) ga lopen, dat is voor mij echt een moment om mijn gedachten los te laten."

Cadeau voor Jessica:
1)De Bose Noise Cancelling Headphones 700

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel