Marie Méro verrast Hasselaren met een splinternieuwe conceptstore

Story image

 

Marie Méro, het trendy Belgische fashionlabel, vindt in 2020 een nieuwe thuisbasis in de modebewuste stad Hasselt. Op 28 februari opent de splinternieuwe conceptstore haar deuren in een prachtig pand in de drukke winkelstraat Botermarkt 7 te Hasselt.

Ruben Van der Elst,  eigenaar en zoon van oprichters Marie Méro vertelt enthousiast: “Sinds de start van Marie Méro in 2006 zijn wij blijven bouwen aan een sterk merk. Ook in 2020 zetten we in op verdere groei met de opening van een nieuwe Marie-Méro winkel in het bruisende Hasselt. Wij geloven er rotsvast in dat inwoners en bezoekers van Hasselt de weg zullen vinden naar onze winkel.”

Dat Marie Méro blijft investeren in eigen winkels, maakt deel uit van haar groeistrategie. Steven, broer van Ruben en ook eigenaar van Marie Méro gaat verder: “We hebben steeds een grote focus gezet op customer experience. Ook in Hasselt willen wij onze klanten de felgesmaakte Marie Méro cocktail bieden: de combinatie tussen persoonlijk onthaal, een trendy shopdesign en een fantastische collectie ontworpen door ons eigen stilistenteam die elke vrouw, over generaties heen, laat stralen.”

 

Marie Méro, mode over generaties heen 

Marie Méro is een eigentijds Belgisch modemerk voor elke vrouw, over generaties heen. Moeders, dochters en vriendinnen inspireren steeds opnieuw, en halen zo het beste van zichzelf naar boven. Met deze fiere ladies in gedachten ontwerpt Marie Méro haar collectie, met een complete, stijlvolle outfit voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Eigentijdse en kwalitatieve designs, in een perfecte pasvorm, voor iedere vrouw van maat 36 tot 48. 

 


 

Voor meer informatie:

Amy van Wingen 

Marketing Verantwoordelijke Marie Méro

+32 (0)9 374 11 71

amy@mariemero.be 

Over Marie Méro

Marie Méro is het eigen modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Een team van zo’n vijftigtal collega's werkt mee aan de realisatie. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst. Marie Méro wordt verkocht in meer dan 250 multimerkenwinkels in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, in 12 shop-in-shop corners in Inno Galeria en in eigen stores in Mechelen, Gent, Roeselare, Leuven, Nieuwpoort, Knokke en vanaf nu ook in Hasselt. www.mariemero.be

 

Charlotte van Bladel oSérieux! PR & Event Agency

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel