Marie Méro opent allereerste buitenlandse pilootwinkel in hartje Maastricht

Marie Méro opent allereerste buitenlandse pilootwinkel in hartje Maastricht

Marie Méro, het trendy Belgische fashionlabel, streeft in 2020 naar verdere groei met nieuwe conceptstores in eigen land in Hasselt en Antwerpen, maar ook met de opening op 6 maart van de allereerste buitenlandse Marie Méro pilootwinkel in bruisend Maastricht (Nederland).

Ruben en Steven Van der Elst,  eigenaars en zonen van oprichters Marie Méro vertellen enthousiast: “De opening van onze allereerste shop buiten België betekent het begin van een nieuw hoofdstuk voor Marie Méro. Marie Méro staat voor trendy Belgisch design geproduceerd in Europa en dat willen wij ook in het buitenland op de kaart zetten.

Dat Marie Méro blijft investeren in eigen winkels, maakt deel uit van haar groeistrategie. Steven licht toe: “Ook in 2020 zetten we in op verdere groei met de opening van een nieuwe Marie Méro winkel in Hasselt, een conceptstore in hartje Antwerpen en onze allereerste buitenlandse winkel in het stijlvolle centrum van Maastricht. Stuk voor stuk steden die pure fashion uitstralen en wij zijn er dan ook van overtuigd dat inwoners en bezoekers van deze modesteden snel hun weg naar onze nieuwe shops zullen vinden.

Ruben vult aan: “Customer experience staat centraal in het Marie Méro-concept. Ook in Maastricht willen wij onze klanten de felgesmaakte Marie Méro cocktail bieden: de combinatie tussen persoonlijk onthaal, een trendy shopdesign en een fantastische collectie ontworpen door ons eigen stilistenteam die elke vrouw, over generaties heen, laat stralen.”

 

Marie Méro, mode over generaties heen 

Marie Méro is een eigentijds Belgisch modemerk voor elke vrouw, over generaties heen. Moeders, dochters en vriendinnen inspireren steeds opnieuw, en halen zo het beste van zichzelf naar boven. Met deze fiere ladies in gedachten ontwerpt Marie Méro haar collectie, met een complete, stijlvolle outfit voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Eigentijdse en kwalitatieve designs, in een perfecte pasvorm, voor iedere vrouw van maat 36 tot 48. 


Marie Méro Maastricht - Plankstraat 7 - 6211 GA Maastricht

 

Voor meer informatie:

 Amy van Wingen 

Marketing Verantwoordelijke Marie Méro

+32 9 374 11 71

amy@mariemero.be

 

Over Marie Méro

Marie Méro is het eigen modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Een team van zo’n vijftigtal collega's werkt mee aan de realisatie. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst. Marie Méro wordt verkocht in meer dan 250 multimerkenwinkels in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk en Ierland, in 12 shop-in-shop corners in Inno Galeria en in eigen stores in Mechelen, Gent, Roeselare, Leuven, Nieuwpoort, Knokke en vanaf nu ook in Hasselt.

Charlotte van Bladel oSérieux! PR & Event Agency

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel