Looye Joyn tomaten, koken met een bom van smaak

De nieuwe ster binnen de Looye tomaten-familie

Al ruim 75 jaar staat Looye bekend om haar passie en vakmanschap voor tomaten. De iconische Looye Honingtomaten hebben ook bij ons de harten van vele culinaire liefhebbers veroverd. ​ En goed nieuws! De nieuwste smaaksensatie, de Looye Joyn tomaten, zijn nu ook verkrijgbaar in België!

Margriet Looije, commercieel directeur Looye Kwekers vertelt enthousiast: ‘In onze voortdurende zoektocht naar de meest smaakvolle tomaten, lanceren we ​ met trots de Looye Joyn tomaat. Een smaakbom om mee te koken! Deze tomaten, met een intens rode kleur zowel van binnen als van buiten, worden pas geoogst wanneer ze perfect rijp zijn. Het resultaat? Een tomaat die steeds aan dezelfde kwaliteit voldoet en garant staat voor ultiem culinair genot.”

Kwaliteit voorop

Enkel de allerbeste tomaten verdienen het label Looye Joyn - perfect van kleur, perfect van smaak en perfect van consistentie. Annelies Looije operationeel directeur Looye Kwekers, vult trots aan: “Onze Looye Joyn tomaten worden met zorg met de hand geplukt wanneer de hele tros perfect rijp en rood is. Pas na gedegen smaaktests door onze keurmeesters krijgen de tomaten ons felbegeerde Looye Joyn label.”

Smaakvolle perfectie

Looye Joyn tomaten bieden een gebalanceerde, frisse en sappige smaak met een vleugje zoetheid en stevige textuur. Perfect voor het koken maar ook voor koude gerechten en geliefd bij fijnproevers. Margriet gaat verder: “Wij zijn ervan overtuigd dat onze Looye Joyn tomaten van zodanige kwaliteit zijn dat ze niet enkel bij hobbykoks maar ook bij meesterchefs op tafel worden getoverd.”

 

Praktische info

Vanaf nu te koop bij Carrefour en de betere groentespeciaalzaak.


Voor meer info, niet voor publicatie:

 

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
p/a Silversquare Zaventem
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Affiliate partner of Omnicom
Founding partner of Desmos