Lokaal, dat blijft een straf verhaal

En dat merk je aan het succes van A Better Blend. Voor de zevende keer op rij tovert de Antwerpse pop-up de eerste verdieping van de Grand Bazar om tot dé  ‘one-stop-shop’ voor eindejaarscadeaus. Bijna 70 Belgische brands bieden daar in de maand december het beste van eigen bodem aan voor iedereen die op zoek is naar een origineel cadeau voor het eindejaar -of gewoon lekker voor jezelf-!

Van aanstormend jong talent tot reeds gevestigde waardes: uit meer dan 250 inzendingen maakte het A Better Blend-team een straffe selectie van de mooiste merken, waarbij het grootste deel nieuwkomers zijn. Voor veel deelnemers is de pop-up de ideale plek om hun merk op het grote publiek los te laten, top of mind te blijven en een nieuwe trouwe fanbase op te bouwen. De winkel vormt voor sommige merken dan ook een testruimte, waarbij er soft launches op de planning staan.
​Naast het lokale, is ook het persoonlijke aspect erg belangrijk binnen het concept van A Better Blend. De wekelijkse tasting en testing moment laten je kennismaken met de gezichten achter de merken & verhalen achter de producten. Dat je daardoor zéker de juiste producten koopt, is mooi meegenomen!

Wie zijn we, wat doen we, wat drijft ons? 

A Better Blend evolueerde in 7 jaar tijd tot een vaste waarde tussen de grote internationale ketens. Het is de ultieme one-stop-shop voor wie vrienden en familie graag verrast met originele kerstcadeaus. Het ruime winkelpand geeft elk jaar opnieuw voldoende (brain)space om je favoriete cadeaus uit te kiezen.

Founders Anouk Taeymans & Sophie Peelman, startten A Better Blend 7 jaar geleden op in een enthousiaste zoektocht naar een plek waar gelijkgestemde ondernemers met inspirerende merken meerwaarde zien om krachten te bundelen.

Kerstshoppers maken elk jaar kennis met een bruisende blend van de leukste en origineelste Belgische merken in verscheidene categorieën, gaande van interieur, juwelen, skincare, stationary en kleding tot food & drinks.

Waar & wanneer:

WINKEL GRAND BAZAR : 1 december t.e.m. 31 december
meer infowww.abetterblend.be
​Instagram: @abetterblend
[email protected]

foto’s:
https://www.dropbox.com/sh/o8anyda126vs7zt/AADZjYnDsRkIrw6uNFs1tx-Ea?dl=0

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel