Lentekriebels!

Lentekriebels!

 

Eindelijk zijn die eerste zonnestralen daar en dat betekent dat de lente weer voor de deur staat! Binnenkort kunnen we ons leven weer volop naar buiten verplaatsen en daar kunnen we wel enkele nieuwe items voor gebruiken! 

 

1. Lentekriebels.. we voelen ze allemaal! En wat is er leuker dan samen met vrienden genieten van het zonnetje met zomerse muziek op de achtergrond?! Hiervoor is de Bose SoundLink Color de perfecte luidspreker die al je muziek afspeelt waar en wanneer jij dat wilt! 

2. Iedereen weet dat die eerste zonnestralen nogal verraderlijk kunnen zijn, dus vergeet je niet in te smeren! De lekker geurende Suncream van Bodysol Sun komt dan ook zeker van pas en als je je dan toch wat mispakt hebt, dan schiet de Aftersun van Bodysol je to the rescue! 

3. Als wij aan de lente denken, ruiken we al spontaan die heerlijke geur van BBQ. Maar oh jee, die BBQ aankrijgen, is toch altijd een heel gedoe. Geen nood, met de Malaga plancha van Tefal sta je in no time te bakken of te grillen! 

4. Wanneer de zon achter de bomen verdwijnt, zorgen de Hue Go lampen van Philips ervoor dat de gezellige sfeer van overdag wordt verdergezet. Met de sfeerlampjes in ontelbare kleuren tover je elke tuin om tot een ware oase van rust! 

 

Bose Soundlink Colour: €139,95

Bodysol Sunmilk Hydraxol SPF 20: €13,95 (200 ml)

Bodysol Sunspray Hydraxol SPF 30: €15,95 (175 ml)

Bodysol Aftersun Hydraxol: €10,95 (200 ml)

Tefal Malaga Plancha: €59,99

Philips Hue Go: €79,95

 

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel