Klaar voor E-work en school?

Dit jaar zal het 'back to school' of 'back to work' moment er iets anders uitzien. Of je nu blijft telewerken of toch terug voet zet op kantoor of in het klaslokaal, we gaan er samen het allerbeste van maken!

Een energieboost om je dag mee te starten

Foodblogger Bart De Roeck maakt kiwi ontbijtrepen voor het hele gezin en vooral voor #negoeiestart van de dag.

Ingrediënten voor de kiwi-confituur:

  • 3 Zespri Green kiwi’s
  • 5 eetlepels geleisuiker
  • 1 banaan
  • scheutje water
  • sap van een halve citroen

Ingrediënten voor de repen:

  • 150 gr havermout
  • 1 eetlepel kokosolie
  • 2 bananen
  • 2 eetlepels geraspte kokos
  • 2 eetlepels zonnebloem- en pompoenpitten
  • 2 eetlepels lijnzaad
  • 1 theelepel maanzaad
  • 2 eetlepels agavesiroop

Bereiding:

Verwarm de oven op 180 graden. Je start met het maken van de kiwi-confituur. Plet de banaan en snij de kiwi’s in kleine stukjes. Doe ze in een steelpannetje en breng aan de kook met het water en het citroensap. Laat een 5-tal minuten koken. Haal het pannetje van het vuur en voeg de geleisuiker toe en zorg dat deze goed opgenomen is. Breng opnieuw aan de kook en laat nog een 3-tal minuutjes doorkoken. Zet even opzij om wat af te koelen.

Voor de repen smelt je eerst de kokosolie en plet je de bananen. Dan meng je de olie en de geplette bananen samen met alle andere ingrediënten tot je een samenhangend en plakkend ‘deeg’ krijgt. Leg een bakpapier in een vierkante of rechthoekige bakvorm en kieper er 3/4 van het deeg in. Druk goed aan met de achterkant van je lepel. Hierbovenop smeer je nu een laagje van de kiwiconfituur. Daarna strooi je de rest van het deeg erbovenop. En dan… bakken maar! Ongeveer een 25 à 30 minuutjes op 180 graden.

Laten afkoelen, snijden, nog een extra-lepeltje confituur erboven op en… smullen maar!

Je favoriete muziek (of stilte)  

Een checklist voor je vertrekt naar school: rugzak, notitieboekje en pennenzak, brooddoos en je SoundLink Micro van Bose. De mini speaker bevestig je dankzij de duurzame band in 1-2-3 aan het stuur van je fiets. Het ritje naar school was nog nooit zo aangenaam.

De eerste dag terug op kantoor en je bent heel erg blij al je collega's terug te zien maar je kan je moeilijk concentreren in zo'n drukke ruimte? De Noise Cancelling Headphones 700 van Bose filtert ieder omgevingsgeluid weg. Je bepaalt zelf welk noise cancelling-niveau je verkiest, en geniet draadloos van 20 uur muziek. Dat zijn meer dan 2 volledige werkdagen;)

Videocalls zijn de nieuwe catwalks

Vroeger was het communiefeest het uitgesproken moment om te pronken met stuks van de nieuwe collectie. Anno 2020 doen we dat tijdens videocalls. Volgens Nancy Lefever, head of styling bij het Belgische Marie Méro, zijn bloemen dé print voor het komende seizoen. Van Japanse bloemen tot fijne en romantische bloemenprints. We zien ze het liefst verschijnen op extra lange jurken. De maxi dress is helemaal terug!

Een zoete pauze

Of je nu thuis werkt of op kantoor een zoete snack kan er altijd in. En zeker als die 100% guiltfree is. Franklin ijs is 100% Belgisch, bevat geen toegevoegde suikers en draagt het Nutriscore A-label. Niemand zal je raar aankijken als je meerdere keren naar de diepvries loopt. ;)

 

De mooiste vergaderlocatie

Zet je toch nog eens een stap buiten en zoek je naar een vergaderlocatie die zo mooi is dat je instant inspiratie krijgt? In het Gentse Pillows Grand Hotel Reylof kan je terecht in maar liefst acht vergadersalons van 10 tot 120 personen, voorzien van de meest recente technologische installaties (70 inch-tv en click & share-presentatiesysteem) en badend in het daglicht. Daarnaast zijn er ook vier Private Dining Rooms en word je culinair verwend in het LOF restaurant onder leiding van chef Hannes Vandebotermet.

 

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel