Klaar voor de Herfst met oSérieux!

Klaar voor de Herfst met oSérieux!

Verandering van seizoen betekent ook verandering in je kleerkast en beautyroutines. Met deze vijf items zeggen we voluit NEE  tegen summer blues.

Met de automatische krultang StyleCare Prestige van Philips creëer je met slechts één druk op de knop prachtige krullen! Het ergonomisch en elegant ontwerp zorgt ervoor dat je eenvoudig de perfecte krullen zet, zelfs op je achterhoofd!

Aanbevolen verkoopprijs: €119,99

De award-winning Soundbox collectie van American Tourister is terug en  deze keer in twee nieuwe trendy kleuren: Pearl Pink en Almond Green. Wij garanderen je dat de subtiele gouden details al je medereizigers jaloers zullen maken!

Aanbevolen verkoopprijs vanaf €129

Pastel roze, limoengroen, lila grijs, saffraan, oude roos, mos, ... kleur kan rustgevend, grappig, rebels of opbeurend zijn. De kunst bestaat erin de tinten juist te combineren. En dat is nu net één van de talenten van Georgia Larsen. Ook voor het FW18 seizoen ontwierp zij een prachtige en kleurrijke Dora Larsen lingeriecollectie!

Verkoopinformatie: chris.devis@crosswind.be - +32 477 39 10 44

De herfst in, the Italian way! Pepita 24/7 combineert prachtige warme kleuren met de meest vrouwelijke designs!

Verkoopinformatie: chris.devis@crosswind.be - +32 477 39 10 44

Speciaal voor deze herfst lanceert Lipault de 'Variation' collectie. Stijlvolle, gecoate tassen en koffers die beschikbaar zijn in twee kleurencombinaties: Grey/raspberry en Navy/black. Do we need to say more?

Aanbevolen verkoopprijs vanaf €59

Met deze vijf items bent je helemaal klaar voor de herfst!

Meer info, beelden of verkoopinformatie nodig? Geef me zeker een seintje via charlotte.van.bladel@oserieux.be of 02 772 20 50.

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel