Klaar voor de grote "herfst"-schoonmaak?

De zomer zit er bijna op en wij bereiden ons alvast  voor op de herfst. Waar starten we mee? Het huis! En wie kan er nu geen schoonmaaktips gebruiken?

1. Maak een planning

De persoon die het hele huis in één keer kuist, krijgt van ons de titel beste huisman/huisvrouw van België. Voor alle andere, is opdelen de boodschap. Maak een goede planning en beslis op voorhand met welke ruimtes je begint, zo verlies je het overzicht niet!

2.Beloon jezelf

Net zoals je de kids met snoepjes verwent als ze braaf zijn of je hond een koekje als hij goed luistert, is het super belangrijk om ook jezelf te vertroetelen met een lekker verse koffie of een heerlijk glaasje wijn wanneer je op schema bent. Die beloningen zullen je motiveren om verder te doen!

3.Gebruik vrije momenten

Zijn de aardappelen nog niet gaar of staat de ovenschotel nog in de oven? Neem er je Philips SpeedPro Max Aqua bij en gebruik de tijd die je hebt om alvast een ruimte te stofzuigen & te dweilen! De steelstofzuiger is draagbaar en licht en met zijn 2-in-1 functie sta je in no-time voor op schema.

Aanbevolen verkoopprijs: €549,99

4.Zoek naar positieve energie

Schud je kussens op met je favoriete playlist op de achtergrond. Zing luidop mee met "quanta la mera" (onze persoonlijke favoriet) en verstuif het Complex van Essentiële Oliën 'Zen' van Phytosun in de nieuwe Mauna verstuiver voor de meest relaxte sfeer in huis!

Aanbevolen verkoopprijs: €62,99

Wij gaan alvast aan de slag!

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel