Kersttip: slimme verlichting voor een magische Sfeer

Philips Hue lanceert vernieuwde 'Festavia' feestverlichting

Signify kondigt met trots de lancering aan van de nieuwste versie van het befaamde Philips Hue Festavia lichtsnoer, net op tijd voor de aankomende feestdagen. Of je nu je kerstboom wilt laten schitteren of je terras wilt transformeren tot een betoverende tuinverlichting, de Philips Hue Festavia lichtsnoeren zijn de ultieme binnen- én buitendecoratie voor elke gelegenheid.

Dankzij de geavanceerde technologie hoef je niet langer onder de kerstboom te kruipen om de verlichting aan of uit te zetten. Met de Festavia-lichtsnoer kun je de verlichting eenvoudig dimmen, van kleur veranderen, aan- en uitschakelen, timers en schema's instellen, en nog veel meer, allemaal binnen handbereik via de intuïtieve Hue-app. Je kunt zelfs verschillende kleurpunten selecteren om een prachtig kleurverloop langs het snoer te creëren, waardoor je omgeving tot leven komt met levendige kleuren.

De nieuwe Philips Hue Festavia lichtsnoeren zijn nu verkrijgbaar voor een aanbevolen verkoopprijs vanaf €119,99 via de websho, erkende Philips Hue-verkooppunten en online retailers.

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
p/a Silversquare Zaventem
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Affiliate partner of Omnicom
Founding partner of Desmos