JDB Haarden & interieur opent innovatieve hub in Rumst

350m2 inspiratieruimte voor klanten, architecten en partners

JDB Haarden & Interieur heeft een splinternieuwe showroom geopend in Rumst. In de 350m2 boordevol inspiratie voor de interieurarchitect, designer, aannemer en bouwpromotor huist niet enkel de absolute top in haarden, maar ook de nieuwste interieurproducten, -trends, materialen en knowhow.

"Voor ons is de haard het hart van je woning!" aldus Yagho De Backer, zaakvoerder.

Yagho De Backer, zaakvoerder, vertelt: “Met de opening van onze nieuwe showroom in Rumst willen we nog meer benadrukken dat we een échte partner zijn voor onze architecten en klanten. Ze komen thuis in onze inspirerende belevingsshowroom, een totaalervaring in sfeer en techniek. JDB daagt zichzelf uit om altijd dat stapje verder te gaan en een team te vormen met verschillende specialisaties. Alleen zo kunnen we die extra mile gaan!”

JDB, een familiebedrijf met een trotse historiek

60 jaar ervaring, 16 plaatsers en adviseurs en 3 generaties haardmanschap. JDB haarden en interieur staat voor Jos De Backer, de oprichter en de overgrootvader van Yagho. In 2020 neemt Yagho, zelf actief in het familiebedrijf sinds 2011, de JDB-fakkel over als zaakvoerder.

Yagho gaat trots verder: “De passie voor haarden kreeg ik met de paplepel ingegeven. Als jonge student werkte ik al mee in de zaak en 10 jaar geleden ben ik mee in de zaak gestapt. Het was een harde leerschool, ik ben echt onderaan begonnen, heb alles van mijn vader geleerd. Van ons atelier schoonborstelen tot hoe je een haard perfect plaatst (lacht).

Story image

Kwaliteit boven kwantiteit

JDB trekt resoluut de kaart van kwaliteit. Cocoonen is een kunst. Het vakmanschap van JDB verheft relaxen tot een métier. Als artisans van de derde generatie perfectioneren zij het ambacht van sfeermaker én homemaker. Met een selectie topmerken, kwalitatief hoogstaande materialen en een vakkundige afwerking.

Yagho vertelt enthousiast: “Wij streven naar perfectie in ons vak. Daarom houden wij continu een vinger aan de pols van de nieuwste innovaties en renoveerden wij onze showroom tot een innoverend inspiratiecentrum. ​ De gedroomde ruimte voor onze ervaren vaklui om nog beter samen te werken met interieurarchitecten en partners voor een custom resultaat. In onze nieuwe showroom voel je letterlijk onze authentieke warmte en vakmanschap. Met vuur voor het ambacht, respect voor traditie en een hart voor innovatie.”

Uitgepuurd design en maatwerk

Een exclusieve haard, een custom haardwand of puur maatwerk voor je interieur? JDB biedt haardverwarmende oplossingen met advies op maat. En inspireert met uitgepuurde projecten, expertise en kunde.

Yagho vertelt: ‘Onze liefde voor architectuur zie je terug in al onze projecten, waar haarden de centrale focus zijn. Klanten komen tot rust in onze verfijnde interieurs en een haard is en blijft het warme en sfeervolle hart van iedere woning. Onze kwalitatief hoogstaande haarden, haardwanden en interieuroplossingen op maat zijn designobjecten van formaat die rust, sfeer en vurig vakmanschap in huis brengen. De ultieme symbiose van visie en context, oog voor innovatie en duurzame toekomst.”

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
p/a Silversquare Zaventem
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Affiliate partner of Omnicom
Founding partner of Desmos