Infoflash

Belmodo lanceert Franstalige versie Belmodo Belgique

Belmodo, het grootste onafhankelijke blogazine in België, heeft op donderdag 24 november 2016 in aanwezigheid van bijna 1000 enthousiaste fashionista’s de Franstalige versie van haar website, Belmodo Belgique gelanceerd.

“Het was fantastisch om al die enthousiaste reacties te zien: onze fans, onze partners, de Belgische modescene én de hele Belmodo crew zijn duidelijk klaar voor wat belooft een knaller te worden: Belmodo Belgique en Belmodo België, bigger better Belgian!” vertelt Belmodo-founding partner Tiany Kiriloff.

Hoofdredactrice Belmodo Belgique Elsa Fralon vult enthousiast aan: “Belmodo Belgique werd op de wereld gezet with a real big bang. Alleen maar happy faces want eindelijk is er een online platform waar zowel Franstalige als Nederlandstalige modefanaten iedere dag opnieuw bruisend trendnieuws vinden. 150.000 bezoekers per maand én 400.000 volgers via onze social media kanalen, we mikken straks op het dubbele! Zo happy met al die trouwe fans! 2017 Belmodo Belgique & Belmodo België you ain’t seen nothing yet!"

De Belmodo-redactie zorgt dagelijks voor tonnen inspiratie met fashion nieuws, beauty tips & tricks, niet te missen events, leuke hotspots, trends en tal van mode-avonturen die de verschillende influencers beleven zoals o.a. Marie-France Vodikulwakidi en de Belgische dj-producer Nathalie Duchêne van de Belmodo Crew. Elsa gaat verder: “Met niemand minder dan Paul van Haver aka Stromae en zijn vrouw Coralie Barbier als allereerste Belmodo guest editors zet Belmodo Belgique de toon voor wat belooft de nieuwe  ONLINE IT-place te worden in Franstalig België.”

Voor meer informatie check www.belmodo.be/fr.
 

Over Belmodo

Belmodo werd opgericht in 2008 door fashionista & TV-host Tiany Kiriloff samen met TV-makers Angelique Foré en Michaël Schockaert en groeide ondertussen uit tot de grootste onafhankelijke speler binnen de Belgische digitale modemedia met een crew van 13 vaste medewerkers en een heleboel freelancers. Als blogazine is het een kruisbestuiving tussen een blog en online magazine. Iedere dag inspireert het haar doelgroep met mode en lifestyle via haar steeds groeiende sociale mediakanalen. Belmodo België telt maandelijks 150.000 bezoekers en informeert dagelijks haar social community van meer dan 400.000 trouwe fans. Het is het voorbeeld van het toenemende belang van digitale media en online influencing. In 2014 nam de uitgeverij en het TV-productiehuis Borgerhoff & Lamberigts een participatie in het bedrijf. Belmodo is een gerenommeerd creative agency met grote expertise binnen de online en offline communicatie en modemedia. Het is ook uitgever van verschillende boeken i.s.m. Borgerhoff & Lamberigts. 

Voor interviews en/of beeldmateriaal neem contact op met Ann Ramaekers, oSérieux! PR agency - +32 475 /77 .38.33 of ann.ramaekers@oserieux.be

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel