Hoelang sta jij in de badkamer?

Dé badkamer routines voor 2018!

De wekker gaat af (na een 2-tal keer op de snooze button te duwen) en je rolt uit bed. Wat is het eerste wat je doet? Of je de dag nu meteen start met een aantal sit-ups of toch maar met een kopje koffie, vroeg of laat beland je in de badkamer. Om het beste uit je tijd voor de spiegel te halen, verzamelden wij dé badkamer routines voor 2018!

2 min. voor het reinigen van je gezicht met de Philips VisaPure Advanced. Deze elektrische borstel verfrist in no-time alle hoeken en kanten van je gezicht. De verschillende opzetstukjes hebben elk hun eigen werking; diepe, zachte reiniging, revitaliserende massage of een speciaal opzetstukje voor frisse ogen. Leuk om te weten: De Philips Visapure reinigt 10x beter dan een gezichtsreiniging met de hand.

 Philips - VisaPure Advanced - aanbevolen verkoopprijs: €199,99

Tip: last van droge huid? Smeer je dan nadien in met de Dermalex Intensief Hydraterende Crème

Een tandenborstel die je zegt waar je nog een plekje bent vergeten? Ja, het bestaat! Je hebt niet meer nodig dan 2 minuutjes voor de perfect gepoetste tanden, de Philips DiamondClean Smart geeft iedere 30sec een seintje om je te laten weten dat je van kant moet wisselen. Kan het makkelijker? 

Philips Sonicare - DiamondClaen Smart - aanbevolen verkoopprijs: €329,99

Voor je de badkamer uitsnelt, nog twee spuitjes van de Physiomer Normal Jet die er preventief voor zorgt dat je deze winter geen snotterneus krijgt ... én je bent klaar om te vertrekken.

Physiomer - Normal Jet - aanbevolen verkoopprijs: €12,99

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel