Hoe met volle teugen genieten van Pasen en de eerste zonnestralen?

Nog even geduld en we kunnen weer genieten van zomerse temperaturen. Ben jij er al klaar voor? Wij wel!

Wij vliegen met Wonderbox de wijde wereld in...

Nood aan nieuwe horizonten? Om je hoofd even leeg te maken tijdens de Paasvakantie?  Dankzij Wonderbox kan je de allermooiste Europese steden ontdekken!  Slenter rond door het grandioze Rome, val voor de charmes van het kosmopolitische Londen, geniet van het zonnetje in Madrid of laat je imponeren door Praag en haar verborgen schatten…  wij zijn alvast fan van de geschenkdoos “3 droomdagen in Europa”.

Aanbevolen verkoopprijs : 199 euro

Story image

 

Wij beschermen onze ogen vanaf de eerste zonnestralen met de Bose Frames

De Bose Frames, dat is een revolutionaire zonnebril die design en de bescherming van een premium zonnebril combineert met de functionaliteit en prestaties van een draadloze hoofdtelefoon. Bose lanceert een limited edition gekleurde glazen die je eenvoudig naar persoonlijke stijl-, kleur- of lichtvoorkeur kunt wisselen. Ann gaat voor de roze, Margaux voor de blauwe en jij? Welke  zomerlook verkies jij?

Aanbevolen verkoopprijs : 229,95 euro
Verschillende soorten brillenglazen: tussen 25 en 35 euro

 

Wij hebben altijd zin in een heerlijk Franklin dessert. Vooral tijdens die eerste warme lentedagen.

Een heerlijke verfrissing nodig ? Nutritioniste Barbara Mertens,  bezieler achter  het granola merk Mawri, verwent je met een heerlijk licht én makkelijk te bereiden recept!  Smulplezier gegarandeerd - voor jong en oud!

Ingrediënten:

  • 500g van je favoriete Franklin ijs
  • 300g pure zwarte chocolade  

Bereiding:

- Haal je Franklin ijs enkele minuten voor de bereiding uit de diepvriezer

- Als het ijs lichtjes gesmolten is, vul je een flexibele siliconen vorm (halve balletjes) met het ijs en zet je dit terug in de diepvriezer gedurende minimum 2 uur.

- Laat de pure chocolade "au bain-marie" smelten.

- Haal de halve ballen ijs voorzichtig uit de vorm en plaats ze op een plaat. Giet er de warme chocolade over, serveer op een mooi bordje en genieten maar!

Prijs voor een potje van 100ml: 2,10€ - Prijs voor een pot van 500ml: 6,90€

Story image

 

Wij kiezen resoluut voor gezond smullen op kantoor

Wil je tijdens de vakantie terug de nodige energie op doen? Gezond, gevarieerd en evenwichtig eten? Dat wordt kinderspel met de ProMix Viva van Philips. In een mum van tijd kan je fruit blenden en hakken of groenten spiraliseren en zo volop genieten van gezonde hapjes, thuis of onderweg!

Aanbevolen verkoopprijs : 89,99 euro

 

Verwen jezelf met een culinaire pauze met Seriously Food

Droom je ervan om verborgen Belgische culinaire pareltjes te ontdekken en een onvergetelijke food experience te beleven? Laat je dan verleiden door een op maat gemaakt plan met foodtips voor een heel weekend in jouw favoriete stad door Seriously Food.

  

Margaux Vigneron oSérieux! PR & Event Agency

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel