Hippe kerstcocktails in trendy winterbar Bar Nine

Bar Nine verrast ook dit jaar opnieuw met een trendy winterbar. Je geniet er op een absolute toplocatie in een verrassend winterdecor van de heerlijkste hapjes en cocktails. 

Op de kaart: winterspecials zoals de Matterhorn gin op basis van winterse botanicus met toetsen van dennenboombloesem en dennenhars, winteredities van bekende Belgische bieren zoals Leffe kerst en N’Ice Chouffe en natuurlijk mag ook de traditionele glühwein niet ontbreken. 

Bar Nine staat bekend om zijn uitstekende cocktails en ook voor de winterbar heeft barman xxx een aantal hippe kerstcocktails ontwikkeld.

BAD SANTA – voor een heerlijk warm kerstgevoel

Voor deze warme cocktail wordt de uitgesproken D.O.M Bénédictine likeur met weelderige aroma's van kruiden en fruit opgewarmd met honingsiroop en daarna afgetopt met warm melkschuim, een schijfje sinaas en een gebrande kruidnagel. 

HOT TODDY – een overheerlijk alternatief voor de traditionele Grog.

Een populaire Britse cocktail bestaande uit whisky, Bar Nine koos voor Glenfiddich 12y Single Malt, bereid met suiker en warm water geïnfuseerd kruidnagel en sinaaszeste. 

CARIBBEAN CHRISTMAS – voor een Zuiders kerstsfeertje 

Een verrassende combinatie van donkere spiced rum en koffie, geïnfuseerd met honing, kaneel, steranijs en tijm. Deze cocktail wordt afgewerkt met licht opgeklopte room en kaneel.

 

 

Contacteer ons
Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel