Het is bijna papa-dag!

En wij lijsten alvast de leukste cadeautjes voor elk budget op!

Minder dan 50 euro

Een stijlvolle papa kan niet zonder de Samsonite Neoknit Belt Bag! Niet enkel is dit stuk modieus, het maakt ook deel uit van een innovatief gebreide en ecologische verantwoorde collectie.

Aanbevolen verkoopprijs: € 49,00

Geef je liever een experience? Met de 'I Love Papa' geschenkdoos van Wonderbox kan je kiezen uit maar liefst 1225 activiteiten. Eén van onze favorieten? Een virtual reality sessie die je samen met je papa kan beleven!

Aanbevolen verkoopprijs: € 49,90

Een extraatje? De 'Voor De Beste Papa'-geschenkdoos van Vivabox biedt niet enkel 770 spetterende activiteiten, hij krijgt er nog een extra draagbare powerbank bij ook!

Aanbevolen verkoopprijs: € 49,90

Tussen 50 en 100 euro

 

De OneBlade Face+Body van Philips is een 2-in-1 cadeau voor je papa! Hij kan ermee trimmen, stylen en scheren (zowel zijn gezicht als lichaam)!

Aanbevolen verkoopsprijs: € 64,99

Heeft je papa het constant over een gladde huid en dan liefst zonder irritaties? De Philips Philishave Heritage Edition is een elektrische scheerapparaat dat soepel en comfortabel over de huid glijdt.  

Aanbevolen verkoopsprijs: € 79,00

Is je papa de chefkok thuis? Dan kent hij de Philips Airfryer zeker wel! Waarom hem dan niet verrassen met één van de nieuwste Airfryer accessoires: de healthy snackkit of de pizzakit! Om hem van het succes te overtuigen: Sven Ornelis, Would Be Chef, maakte heerlijke malse gehaktspiesjes op Oosterse wijze klaar met de Airfryer. “Met de Philips Airfryer kan je een volledige maaltijd bereiden, en dat op een veel gezondere manier!”

Aanbevolen verkoopsprijs: vanaf € 39,99

Tussen 100 - 200 euro

 

De lichtgewicht Samsonite Paradiver Light Reistas heeft een casual maar sportieve look en is erg praktisch. Het perfecte cadeau voor de papa die zichzelf graag als avonturier voorstelt.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €99,00

En om dat avontuur verder te zetten, is de Bose SoundLink Micro de perfecte muziekpartner! Krachtig geluid in een compact formaat!

 Aanbevolen verkoopprijs: €119,95

Meer dan 200 euro

 

Is je papa een echte reisfanaat? Zowel voor het werk als in zijn privéleven? De fantastisch Alumo koffer van American Tourister is hét geschenk voor hem!

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €349

Verdient hij écht iets extra? De allernieuwste Philips S9000 Prestige is hét scheerapparaat voor de hippe en always-on-the-go papa! Het apparaat kan zowel droog als onder de douche gebruikt worden en een hele leuke extra? Het Qi-laadpad kan hij ook gebruiken om zijn smartphone mee op te laden.

Aanbevolen verkoopsprijs: Vanaf €299

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel