Het einde van het schooljaar? Dat verdient een warm "dankjewel" van Vivabox!

Bedankt aan de titularis die altijd klaarstaat voor de leerlingen. Bedankt aan de muziekleraar die elke week opnieuw de artistieke gevoeligheid van zijn studenten aanwakkert. Bedankt aan de voetbaltrainer die het hele jaar lang zijn rode duiveltjes in spé motiveert. Voeg aan het einde van het schooljaar de daad bij het woord en verras hen met een Vivabox- geschenkdoos vol ervaringen om intens, alleen of in groep, te beleven.

Hier zijn alvast twee inspirerende geschenkdozen die zowel vrouwen als mannen zullen plezieren.

Blader door de boekjes in de geschenkdoos "Tijdschriften en kranten" en doe nieuwe ontdekkingen. De thema's zijn talrijk: lifestyle, sport, actualiteit, decoratie, gezondheid ... Maak je keuze, wissel je bon in en geniet van een abonnement op je favoriete blad. Veel leesplezier! Verkoopprijs: € 29,90.

Ervaar een terugkeer naar de culinaire traditie! Deze geschenkdoos bevat maar liefst 180 gastronomische adressen die o.a. overheerlijke Belgische specialiteiten serveren.

Daarbovenop krijg je een duo van keramische stoofpotjes om je gasten te verwennen met je kookkunsten. Smakelijk! Verkoopprijs: € 49,90.

Deze geschenkdozen zijn verkrijgbaar bij: Standaard Boekhandel, Dreamland, Fun, Fnac, Media Markt, Carrefour, Cora, Makro, Club en online op www.vivabox.be.

 

Contacteer ons
Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel