Geniet van een overheerlijk lang weekend met Vivabox!

De maanden mei en juni zijn vaak synoniem voor goed weer en ... verlengde weekends! Het is het perfecte moment om wat uit te rusten en te genieten van gezellige momenten met dierbaren. En waarom zou je geen romantisch weekendje weg inplannen? 

In het gamma van Vivabox ontdek je de geschenkdoos «Weekend for lovers». Deze  box biedt een verblijf in een sterrenhotel of een charmant gastenverblijf, toegang tot de wellness, een romantisch diner...

De box zit boordevol verrassingen. Of je nu graag in België blijft of op ontdekking gaat in Nederland, Frankrijk, Spanje of Luxemburg, voor ieder is er wat wils! Gegarandeerd een droomweekend!

Dankzij haar unieke en originele concept van 2 geschenken in 1, laat Vivabox je genieten van een onvergetelijke activiteit, maar verrast het je eerst nog met een extra cadeau in de doos. De geschenkdoos «Weekend for lovers» bevat namelijk een oplaadbare batterij voor je mobiele telefoon, ideaal om je smartphone tijdens je droomweekendje op te laden.

Verkoopprijs :  €139,90.

Verkrijgbaar bij: Standaard Boekhandel, Carrefour, Collishop/Colruyt, Fnac, Cora, Dreamland, Fun, Makro, Mediamarkt, Suprabazar en online op www.vivabox.be.

Voor meer informatie :  www.vivabox.be.

Contacteer ons
Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel