Een verrassende dankjewel van Vivabox!

Bij het aftellen naar de zomervakantie horen ook bedankjes: aan alle inspirerende, aanmoedigende en soms een beetje strenge maar rechtvaardige leerkrachten, teken- en muziekleraren en sportcoaches. Na hun maandenlange inzet voor anderen verdienen zij een moment voor zichzelf en dat kan perfect met Vivabox! Een onverwacht en origineel 2 in 1 cadeau dat verrast met dubbel zo veel plezier: bij het afgeven, geniet deze speciale persoon namelijk al van een leuk cadeau in de geschenkdoos en hierna kan er worden uitgekeken naar een unieke ervaring naar keuze! Vivabox stelt daarom 3 originele geschenkdozen voor:  

De Vivabox-geschenkdoos “Adrenaline” doet je hart 10 keer sneller slaan. Met deze doos schenk je een geweldig avontuur aan je favoriete leraar of coach. Een ritje in een Ferrari, een vlucht met een ULM of een cursus duiken. Deze geschenkdoos is geldig voor 1 tot 4 personen en heeft een aanbevolen verkoopprijs van €49,90.

Liever minder adrenaline en meer charme? Kies dan voor de Vivabox-geschenkdoos “Charme verblijf”. Met deze geschenkdoos kan jouw lievelingscoach samen met zijn of haar partner genieten van een overnachting met ontbijt in het groen, in een bruisende stad, aan de kust of in de bergen. Een charmant cadeau dat gegarandeerd met open armen ontvangen wordt. Verkoopprijs: € 74,90.

De Vivabox-geschenkdoos “Wereldkeuken”: met deze geschenkdoos doe je een exotische maaltijd voor 2 personen bij één van de 130 deelnemende restaurants cadeau. Op het menu: verrassende ingrediënten en kruiden uit onder andere de Indische, Thaise, Italiaanse en Marokkaanse keuken. Bovendien zitten in de box als extra geschenk 2 mini-stoofpotjes. Verkoopprijs: € 39,90.

 

Verkrijgbaar bij: Standaard Boekhandel, Carrefour, Collishop/Colruyt, Fnac, Cora, Dreamland, Fun, Makro, Mediamarkt, Suprabazar en online op www.vivabox.be.

Voor meer informatie:  www.vivabox.be.

Contacteer ons
Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel