Een luxueus 5-gangen diner met tomaat in de hoofdrol

Duik in de wereld van culinaire verfijning met een overheerlijk 5-gangen menu getekend door Looye Kwekers. Van de heerlijke mini Looye Honingtomaten galettes als amuse tot een karaktervolle trifle met Looye Honingtomatenjam en gebrande Looye Honingtomaat. Klaar voor een smaakvol feestje?

Mini Honingtomaten galettes met gekarameliseerde ui en tijm

Deze mini Honingtomaten galettes zijn een feestje om op tafel te zetten! De combinatie van de hartige vulling met zoete Honingtomaten en de boterachtige korst met tijm is perfect voor bij een uitgebreid kerstdiner of een apero met vrienden.

Gevulde tomaten met gerookte makreel en dille

Maak indruk op je gasten met dit feestelijke voorgerecht: gevulde Joyn tomaten met romige makreelsalade en een vleugje dille. De combinatie van gerookte makreel, kappertjes en Griekse yoghurt zorgt voor een verrukkelijke smaaksensatie.

Witte bonen crème met venkel, gewokte zeekraal en geroosterde Honingtomaten aan de tros

Op zoek naar een lekker en super origineel voorgerecht voor je kerstdiner? Geniet van deze overheerlijke witte bonen crème met dun geschaafde venkel, gewokte zeekraal en geroosterde Honingtomaten. Een combinatie die elke gast zal verrassen. Smakelijk!

Saffraan orzotto met biefstuk reepjes en geroosterde Honingtomaten

Maak de feestdagen extra speciaal met dit hoofdgerecht, waarin de warme smaken van de saffraan, Honingtomaten en de sappige kogelbiefstuk samenkomen. Succes gegarandeerd!

Trifle met bitterkoekjes, amaretto, Honingtomatenjam en brûlée van tomaat

Op zoek naar een verrukkelijk én origineel dessert? Probeer dan deze kersttrifle met bitterkoekjes, amaretto, mascarpone en een verrassende twist van Honingtomatenjam en brûlée van tomaat. Een dessert om je kerstdiner helemaal af te maken!


UITGESCHREVEN RECEPTEN:

Gevulde tomaten met gerookte makreel en dille

DOCX 25 KB

Mini Honingtomaten galettes met gekarameliseerde ui en tijm

DOCX 27 KB

Saffraan orzotto met biefstuk reepjes en geroosterde Honingtomaten

DOCX 32 KB

Trifles met bitterkoekjes, amaretto, Honingtomatenjam en brûlée van tomaat

DOCX 31 KB

Witte bonen crème met venkel, gewokte zeekraal en geroosterde tomaten aan de tros

DOCX 31 KB

 

 

 

 

 

Delen

Meest recente verhalen

Website preview
Eerste indoor Winter Fair van Brussel opent de deuren in Tour & Taxis
Tour & Taxis blaast dit jaar de winterse magie nieuw leven in met de allereerste volledig overdekte Winter Fair van de hoofdstad. Jong en oud kan er genieten van lokale ambacht, smakelijke specialiteiten, entertainment en winterse beleving. En dat allemaal binnen de iconische setting van Tour & Taxis.
press.oserieux.be
Website preview
Van eetkamer tot topzaak: zo haal je het Mijn Restaurant-gevoel in huis
Wij Belgen houden van gastronomische belevingen, of dat nu op restaurant of in de gezellige omgeving van onze eigen woonkamer is. Dankzij deze vier tips met aandacht voor sfeer, styling én het juiste licht wordt een diner in je eigen eetkamer plots een Mijn Restaurant-ervaring. Want wie de juiste elementen weet te combineren, verandert van gewone gastvrouw tot ware hostess with the mostess.
press.oserieux.be
Website preview
De Stichting voor Toekomstige Generaties financiert zeven innovatieve startups om kritieke uitdagingen aan te pakken: water, landbouw, klimaat en voeding
2 december 2025 - Om de steeds groter wordende uitdagingen het hoofd te bieden – van klimaatverandering en druk op watervoorraden tot industriële vervuiling, afhankelijkheid van externe landbouwinputs en dalende voedselkwaliteit – investeert de Stichting voor Toekomstige Generaties 310.000 euro in zeven start-ups die concrete en potentieel baanbrekende oplossingen aanreiken. Deze innovaties komen uit strategische sectoren en kunnen echt een verschil maken voor de toekomst.
press.oserieux.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over oSérieux! PR & Events

Neem contact op met

p/a Silversquare Zaventem Ikaroslaan 1 1930 Zaventem Affiliate partner of Omnicom Founding partner of Desmos

+ 32 475 773 883

info@oserieux.be

www.oserieux.be