Een luxueus 5-gangen diner met tomaat in de hoofdrol

Duik in de wereld van culinaire verfijning met een overheerlijk 5-gangen menu getekend door Looye Kwekers. Van de heerlijke mini Looye Honingtomaten galettes als amuse tot een karaktervolle trifle met Looye Honingtomatenjam en gebrande Looye Honingtomaat. Klaar voor een smaakvol feestje?

Mini Honingtomaten galettes met gekarameliseerde ui en tijm

Deze mini Honingtomaten galettes zijn een feestje om op tafel te zetten! De combinatie van de hartige vulling met zoete Honingtomaten en de boterachtige korst met tijm is perfect voor bij een uitgebreid kerstdiner of een apero met vrienden.

Gevulde tomaten met gerookte makreel en dille

Maak indruk op je gasten met dit feestelijke voorgerecht: gevulde Joyn tomaten met romige makreelsalade en een vleugje dille. De combinatie van gerookte makreel, kappertjes en Griekse yoghurt zorgt voor een verrukkelijke smaaksensatie.

Witte bonen crème met venkel, gewokte zeekraal en geroosterde Honingtomaten aan de tros

Op zoek naar een lekker en super origineel voorgerecht voor je kerstdiner? Geniet van deze overheerlijke witte bonen crème met dun geschaafde venkel, gewokte zeekraal en geroosterde Honingtomaten. Een combinatie die elke gast zal verrassen. Smakelijk!

Saffraan orzotto met biefstuk reepjes en geroosterde Honingtomaten

Maak de feestdagen extra speciaal met dit hoofdgerecht, waarin de warme smaken van de saffraan, Honingtomaten en de sappige kogelbiefstuk samenkomen. Succes gegarandeerd!

Trifle met bitterkoekjes, amaretto, Honingtomatenjam en brûlée van tomaat

Op zoek naar een verrukkelijk én origineel dessert? Probeer dan deze kersttrifle met bitterkoekjes, amaretto, mascarpone en een verrassende twist van Honingtomatenjam en brûlée van tomaat. Een dessert om je kerstdiner helemaal af te maken!


UITGESCHREVEN RECEPTEN:

Gevulde tomaten met gerookte makreel en dille

DOCX 25 KB

Mini Honingtomaten galettes met gekarameliseerde ui en tijm

DOCX 27 KB

Saffraan orzotto met biefstuk reepjes en geroosterde Honingtomaten

DOCX 32 KB

Trifles met bitterkoekjes, amaretto, Honingtomatenjam en brûlée van tomaat

DOCX 31 KB

Witte bonen crème met venkel, gewokte zeekraal en geroosterde tomaten aan de tros

DOCX 31 KB

 

 

 

 

 

Delen

Meest recente verhalen

Website preview
Een visie op lange termijn
Laurent Ferrier, horlogemaker van de derde generatie, zet zich al zijn hele leven in voor het behoud van de uitzonderlijke kwaliteit van de Zwitserse horlogerie. Elke creatie van LAURENT FERRIER weerspiegelt een harmonie tussen puur en evenwichtig design, geïnspireerd door eeuwenoude traditie, en technisch vooruitstrevende uurwerken.
press.oserieux.be
Website preview
Looye experimenteert met food trends
Het klassieke driegangendiner maakt plaats voor trending sharingplates en kleine bites die je net zo graag fotografeert als opeet. Looye Honingtomaten passen perfect in die trend: feestelijk, verfijnd en gemaakt om te delen.
press.oserieux.be
Website preview
BIBS lanceert fopspeencollectie met een vleugje hygge
De eerste winter én kerst voor je kleine spruit, dat verdient een fopspeen met feestelijke touch. Het populaire Deense babymerk BIBS, staat gekend om haar iconische kleuren & prints én lanceert voor dit eindejaar de Retro Holiday-collectie. Twee vreugdevolle ontwerpen met lieve strikjes en maretakken. Hygge-waardig dankzij haar warme kleuren en subtiele knipoog naar kerscadeautjes en gezellige kerstdecoratie die voor blijvende herinneringen zullen zorgen.
press.oserieux.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over oSérieux! PR & Events

Neem contact op met

p/a Silversquare Zaventem Ikaroslaan 1 1930 Zaventem Affiliate partner of Omnicom Founding partner of Desmos

+ 32 475 773 883

info@oserieux.be

www.oserieux.be