Een luxueus 5-gangen diner met tomaat in de hoofdrol
Duik in de wereld van culinaire verfijning met een overheerlijk 5-gangen menu getekend door Looye Kwekers. Van de heerlijke mini Looye Honingtomaten galettes als amuse tot een karaktervolle trifle met Looye Honingtomatenjam en gebrande Looye Honingtomaat. Klaar voor een smaakvol feestje?
Mini Honingtomaten galettes met gekarameliseerde ui en tijm
Deze mini Honingtomaten galettes zijn een feestje om op tafel te zetten! De combinatie van de hartige vulling met zoete Honingtomaten en de boterachtige korst met tijm is perfect voor bij een uitgebreid kerstdiner of een apero met vrienden.
Gevulde tomaten met gerookte makreel en dille
Maak indruk op je gasten met dit feestelijke voorgerecht: gevulde Joyn tomaten met romige makreelsalade en een vleugje dille. De combinatie van gerookte makreel, kappertjes en Griekse yoghurt zorgt voor een verrukkelijke smaaksensatie.
Witte bonen crème met venkel, gewokte zeekraal en geroosterde Honingtomaten aan de tros
Op zoek naar een lekker en super origineel voorgerecht voor je kerstdiner? Geniet van deze overheerlijke witte bonen crème met dun geschaafde venkel, gewokte zeekraal en geroosterde Honingtomaten. Een combinatie die elke gast zal verrassen. Smakelijk!
Saffraan orzotto met biefstuk reepjes en geroosterde Honingtomaten
Maak de feestdagen extra speciaal met dit hoofdgerecht, waarin de warme smaken van de saffraan, Honingtomaten en de sappige kogelbiefstuk samenkomen. Succes gegarandeerd!
Trifle met bitterkoekjes, amaretto, Honingtomatenjam en brûlée van tomaat
Op zoek naar een verrukkelijk én origineel dessert? Probeer dan deze kersttrifle met bitterkoekjes, amaretto, mascarpone en een verrassende twist van Honingtomatenjam en brûlée van tomaat. Een dessert om je kerstdiner helemaal af te maken!
UITGESCHREVEN RECEPTEN: