Een inspiratie black-out?

oSérieux! zet alvast een aantal originele cadeau’s op haar verlanglijstje

Donderdag 17 november 2016 — Nog niet al jouw geschenken voor de eindejaarsfeesten? Wij hebben onze keuze al gemaakt! Een mix en match als antwoord op ieders wishlist! 

De Wonderbox geschenkkoffer « Merry Christmas », bevat maar liefst 1725 activiteiten: een romantisch ontbijt, wellness, vlucht met een ULM… je geeft veel meer dan een simpel cadeautje, je geeft een magisch moment die blijvende herinneringen met zich meebrengt. 

Wat dacht je van een prachtige Lipault Paris handtas? Voor je moeder, schoonmoeder of beste vriendin?
Een absoluut klassevol cadeau voor de vrouwelijke fashionata in jouw omgeving! 

Corné Port-Royal het perfecte cadeau voor alle chocoladefans met overheerlijke pralines in een originele kerstverpakking! Missie geslaagd…

De Distilleerderij van Biercée lanceert een limited editie van zijn gekende Eau de Villée feestflessen versierd door jonge, Belgische artiesten.   De speciale eindejaarspakketten bestaan uit 3 kleine flesjes van 20 ml. 

Klaar voor je skireis? Hopelijk wel met de juiste koffers! Laat je alvast verleiden door de ultra praktische en lichte Samsonite koffers. 

Apfelstrudl, Linzertorte of Sachtertorte? Wat smaakt er beter dan een speciale Nespresso feestkoffie na een heerlijk kerstdiner?!

Je wilt je helemaal optutten met de feestdagen maar je wilt er ook zeker van zijn dat je kan dansen tot in de vroege uurtjes? Laat die hakken maar achterwege. Met deze feestelijke Skechers voel je je de hele avond in je nopjes!

Ben je het beu om die ene nonkel ieder jaar opnieuw te 'verrassen' met een paar sokken? Kies gewoon resoluut  voor een Vivabox geschenkkoffer « Typisch Belgisch ». Steak met frietjes, waterzooi, ... het water staat ons al in de mond! 

Corné Port-Royal: 15€
Lipault Paris - Handle Bag - Size M Red - 79€
Distileerderij van Biercée - 6 flesjes van 20cl: 42€
Samsonite - Prodigy - Upright 55 - White - €189
Vivabox "Typisch Belgisch" 49,90 €.
Samsonite Magritte Sky Bird - 349€
Skechers - 59,95€
Geschenkkoffer Wonderbox Merry Christmas : 49,90€
Nespresso Variations - Sachtertorte
Nespresso Variations - Linzertorte
Nespresso Variations Apfelstrudl