Een geschenk voor ieder kersttype

Nog maar 73 dagen tot Kerst! Ben jij op zoek naar de tofste cadeau's, maar ben je geen fan van de typische das voor hem of het boeketje voor haar? Geen nood! Wij selecteerden alvast de coolste verrassingen voor hen/haar/hem.

Voor diegene die voor het kerstfeest het hele huis van kop tot teen (lees: schoorsteen tot kelder) schoonmaken:

1. De Philips PerfectCare 9000 Series past automatisch haar temperatuur- en stoominstellingen aan waardoor je tafellaken (en kledingstuks) steeds perfect  gestreken is.

2.Stofzuigen en dweilen in één kan wel eens de natte droom zijn van één van je geliefdes. Met de nieuwe Philips Series 8000 Aqua Plus is je woning in 1-2-3 spic & span.

3.Het Belgische Brauzz. verkoopt wegwerpplastic-vrije schoonmaakmiddelen. Het starterpakket bestaat uit 3 herbruikbare schoonmaakflessen en 3 tot 9 navullingen.

Voor hen die iedere Kerst opnieuw gaan lopen met de 'best dressed award':

1. Een prachtige bloemenjurk van Marie Méro die de perfecte combinatie is tussen een kimono en een partydress.

2. De Emmeline bril van Wolfin eyewear is eentje om de show mee te stelen. Het muntgroene detail zet iedere oogkleur in de bloemetjes.

3. De 'Goldbeetle'-collectie van Celine Roelens geef je door van generatie op generatie. De blauwe Billy oorhangers geven de outfits van zowel jong als oud heel wat pit!

4. Wat is een outfit zonder een glamoureus kapsel. De Philips SenseIQ stijltang zorgt voor een glazende look en past dankzij haar SenseIQ-technologie constant de temperatuur aan om je haar te beschermen.

5. Vuile sneakers zijn very 2018 (in 2019 en 2020 droegen we vooral pantoffels) maar dit jaar stelen we opnieuw de show met de vetste kicks en vooral de properste! De Philips Sneaker Cleaner klaart dat klusje in no-time!

Voor zij die 3 dagen in de keuken staan om het kerstmenu op punt te zetten:

 

1. De Soupmaker van Philips staat gekend als een lifesaver. Het enige wat jij moet doen is wat groenten snijden en deze samen met wat water toevoegen aan het toestel.. en hopla, een heerlijk voorgerecht voor de hele familie! Of het perfecte cadeau voor iedere foodie.

2. De Keukenhulp avant la lettre, De Philips Airfryer met Smart Sensing technologie past automatisch de temperatuur en bereidingstijd aan aan jouw maaltijd.

3. De meest exotische (en fashionable) wijnhouder is de rattan wine bag van MAWRI.

4. Bij een foodie hoort ook een prachtig gedekte tafel en speciaal voor hen is de met hand gemaakte waterfles van Paveau hét cadeau! Een kunstwerkje op tafel.

Voor de personen die elk weekend vieren alsof het Kerstmis is en vooral de dag nadien moeten bekomen met een flinke dosis selfcare:

1. De nieuwe essentiële honing 'Zen' van Beelab bevordert sereniteit.

2. Even rust na een druk weekend? Luide geluiden worden automatisch gedempt dankzij de QC Earbuds van Bose. Nadien volgt weer volledig transparant geluid, zonder enige druk op een knop.

3. Eén, twee, drie bakjes koffie, we don't judge. Het nieuwe koffiezetapparaat uit de Conscious Collection van Philips zet 10 heerlijke koppen koffie, in één keer!

4. Ontspannen dankzij de RelaxBreathe-functie van de Somneo Sleep & Wake-up Light van Philips en nadien heerlijk indommelen terwijl de (nagebootste) zon ondergaat.

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel