Een dagje uit het leven van een gepassioneerde PR foodie

Na een fikse ochtendwandeling met onze officedog West, maak ik steevast iedere morgen een ontbijtshake. Verse plattekaas van bij de kaasboer (ja hoor, ik doe nog altijd mijn boodschappen op de lokale markt), een stuk vers fruit, en natuurlijk granola. Niet eender welke granola. Ik ben helemaal verslaafd geworden aan de granola van Mawri food & more. Homemade én 100% Belgisch. Mijn favo’s? Salted Caramel en de splinternieuwe Red Berries.

www.mawrifoodandmore.com

’s Middags eet ik vaak leftovers. Ik bestel iedere week foodboxen van 15gram. Lekker gemakkelijk als je een druk leventje hebt en de recepten zijn altijd verrassend lekker. Na de lunch heb ik alvast absoluut nood aan koffie.

Gelukkig hebben we op kantoor een Latte Go van Philips. Ik krijg dus een perfect geserveerd kopje koffie volledig op mijn maat: dubbele espresso, met extra bonen op normale temperatuur. Dixit mijn boys at home ben ik een koffiesnob geworden. Ik moet het toegeven. Ik ben fan van goeie koffie, weet in iedere stad de hotspot koffiebars en ben bereid daar een serieuze omweg voor te maken. Nieuwe dingen uitproberen is één van de vele voordelen van mijn leven als PR. Daarom probeer ik met plezier een Vegan latte, gemaakt door Julie Van den Kerckhove. Ik koos voor de Bosbes Latte, een boost voor het immuniteitssysteem en de huid. En dankzij het vernuftige melksysteem van mijn toestel met een perfecte schuimlaag :).

Bij een lekker kopje koffie hoort natuurlijk een koekje. Eigenlijk zijn de Lilalou koekjes gemaakt voor kleine kids, maar ik ben er ook stapelgek op. Evelien, de mama die ze heeft bedacht in samenwerking met UGent, zorgt ervoor dat we er altijd in overvloed hebben. Vooral de haver met chocolade zijn altijd héél snel op :)

www.lilalou.be

’s Namiddags krijg ik altijd stipt op hetzelfde uur een hongertje (macht der gewoonte?). Ik was verslaafd aan chocolade, maar sinds we werken voor Zespri Kiwifruit, liggen er altijd kiwi’s in ons fruitmandje. Ik vind het alvast heerlijk als ze zacht zijn en het sap eruit loopt. Dat is mijn me-momentje. Even 5 minuutjes rustig ademen, zoals geleerd door Vitality coach Sophie. Een kiwi eten en ik kan er weer tegen!

 

 

Inspiratie voor het avondeten nodig? Geen probleem als je voor je job verschillende foodies volgt. En je ook regelmatig mag samenwerken met chefs! Wat ik zeker en vast eens ga maken de komende dagen:

- Kalfsvlees met bloedsinaasappel bedacht door Jelle van The Messy chef voor de Gek op kalfsvlees-campagne.


- Stoofpotje met krieltjes, aubergine en kikkererwten, gemaakt voor Bonduelle door Ellen van Gool van Kokerellen. Ik kies trouwens vaak voor trendy producten in blik zoals rode kidneybonen, linzen of kikkererwten om een overheerlijke veggieschotel klaar te maken...

En als dessert? Een Franklin-ijsje natuurlijk. 100% Belgisch ijs met nutriscore A. Mijn favoriete smaak? Babelute met een snuifje zout, of de overheerlijk Vanille, of toch de Cuberdon?  Heerlijk toch hé het leventje van een PR-dame ;) - Ann van oSérieux!

www.glacesfranklin.com

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel