Dit waren de oSérieux! persdagen:

Dit waren de oSérieux! persdagen:

Eco en duurzaam 

Zorg dragen voor onze wereld, daar hechten wij én ook Samsonite en Samsonite RED enorm veel belang aan. Samsonite zoekt voortdurend naar innovatieve oplossingen om het gebruik van gerecycleerde en recycleerbare materialen in producten te maximaliseren. Enkele voorbeelden: 

Samsonite - Spark SNG ECO

De binnen- en buitenkant van deze collectie wordt vervaardigd uit 100% gerecycleerde petflessen. Voor de details wordt met echte kurk gewerkt, een milieuvriendelijk alternatief.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €49 (Beschikbaar online en in de Samsonite verkooppunten)

Story image

Samsonite - S'Cure ECO

Om op een verantwoorde manier een steentje bij te dragen aan het milieu heeft Samsonite ook de gekende S'CURE koffer ondergedompeld in een ecologisch verantwoord jasje. De S'CURE ECO koffers zijn gemaakt uit 85% gerecycleerd polypropyleen, op basis van gerecycleerde waste uit het eigen Samsonite productieproces. De binnenkant is vervaardigd uit gerecycleerde PET-flessen en ieder detail van de koffer*(handvat, logo, ID-tag) wordt afgewerkt met gerecycleerd hout.

Een koffer met een impactvol verhaal!

*behalve bij de Spinner 55.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €185 (Beschikbaar online en in de Samsonite verkooppunten)

Story image

Samsonite RED - Plantpack

Samsonite RED, een merk dat zich focust op de yuccies van deze tijd, gaat een stapje verder en lanceert de moderne PLANTPACK collectie vervaardigd met “MIPAN regen', de allereerste 100% gerecycleerde nylondraad ter wereld. Ideaal voor millenials die graag trendy onderweg zijn, maar toch ook onze planeet willen beschermen.

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €79 (Beschikbaar online)

Story image

Nest - Thermostat E

De Nest Thermostat E heeft een nieuwe look en kan overal worden bediend en is uitgerust met een vooraf ingesteld schema, zodat klanten al vanaf dag één energie kunnen besparen. Sinds 2011 hebben Nest-eigenaars meer dan 25 miljard kWh aan energie bespaard: dat is ruim € 1,3 miljard euro!

Aanbevolen verkoopprijs: €219 (Beschikbaar online)

Story image

Safety first 

Met de fiets naar het werk, dat is gezond voor je lichaam, geest en voor het milieu. Natuurlijk moet je bij dit donkere en grauwe weer wel zorgen dat je duidelijk zichtbaar bent. De Samsonite 2WM Lady rugzakken collectie is uitgerust met reflecterend materiaal dat ervoor zorgt dat je extra opvalt op de baan!

Aanbevolen verkoopprijs: vanaf €139 (Beschikbaar online en via de Samsonite verkooppunten)

Story image

Hou je van wandelen of ga je steeds te voet naar je werk? Dan zorgen ook de C collection paraplu's met reflecterend materiaal dat je opvalt tijdens één van de vele Belgische stortbuien.

Aanbevolen verkoopprijs: €25 (Beschikbaar online en via de Samsonite verkooppunten)

Story image

Koud weer = coupe éléctrique, en het is net die coupe die we niet willen! Dankzij de nieuwe StyleCare Essential warmteborstel van Philips heb je pluisvrij haar in minder dan 5 minuten. 

Aanbevolen verkoopprijs: €39,95

Story image

'Your summerbody is made in winter': Start iedere dag met de lekkere en gezonde Mawri granola. Gemaakt door twee enthousiaste diëtisten die merkten dat hun klanten verloren liepen in de granola/ontbijtgranen rayon in de winkel. Daarom besloten ze samen de handen uit de mouwen te steken en een eigen Granola te ontwikkelen: zonder toegevoegde suikers én vetten, maar wel boordevol smaak.

Wat zit erin? Havervlokken, abrikozen, speltvlokken, rozijnen, notenmix (hazelnoten, amandelen, cashewnoten, walnoten), zonnebloempitten, kokos, appel, zwarte bes, lijnzaad, speculaaskruiden.

Aanbevolen verkoopprijzen: €8/350g, €21/1kg (beschikbaar via de Mawri Instagram pagina)

Story image

De nieuwe Pietra verstuiver van Phytosun verstuift het nieuwe complex 'slaap' in alle rust doorheen je kamer. De 'marble' look maakt van je nachtkastje een prachtig stilleven. Het nieuwe complex 'slaap' bestaat uit een combinatie van de Essentiële Oliën zoete sinaasappel en een rustgevende, houtachtige toets van Ceder en zorgt voor een heerlijke nachtrust. Opzoek naar dezelfde geur maar in een kleiner formaat? De Aromabox van Phytosun is het perfecte cadeau voor onder de kerstboom.

Story image

Aanbevolen verkoopprijs 'Pietra'-verstuiver: €59,90 (beschikbaar bij de apotheek)

Aanbevolen verkoopprijs Complex 'Slaap': €12,80 (beschikbaar bij de apotheek)

Aanbevolen verkoopprijs Aromabox: €21 (beschikbaar bij de apotheek)

In 2019 reizen we liefst nog meer 

Je initialen op je favoriete tas en koffer of een quote of the day op de trekstang van je koffer! Samsonite geeft je vanaf nu de kans om je favoriete reisitems te personaliseren.

Aanbevolen verkoopprijs My Samsonite handtas: €129 (Beschikbaar online en via de Samsonite verkooppunten)

Quote/naam op trekstang: €20 (Optie beschikbaar online en in de Samsonite Flagship Store Brussel)

Tattoo stickers: €15 (Beschikbaar in de Samsonite verkooppunten)

Story image

Underseaters, de innovatieve oplossing van Samsonite. Reistassen die je zonder probleem onder de stoel schuift, handig en veilig in de buurt. Reizigers die niet aan het gangpad zitten hebben nu ook gemakkelijk toegang tot hun bezittingen!

Story image

Reizen hoeft niet persé ver van huis te zijn, het Pillows Grand Hotel Reylof is je home-away-from-home in Gent! Eenmaal binnen, wil je er het liefst nooit meer weg! Een leuke cadeautip: schenk een weekendje weg in Gent door middel van de 2-day Christmas package.

Story image

Mode, van binnen naar buiten

Georgia Larsen koos weer de mooiste kleurencombinaties uit voor haar lingeriemerk 'Dora Larsen'. Hoe goed voelt het om te weten dat je een prachtige setje aanhebt onder je favoriete outfit?

(Beschikbaar in de lingerie speciaalzaken. Voor meer info, geef zeker een seintje)

Daarnaast laten de Valery Prestige en Pepita 24/7 collecties ons weer wegdromen van een zomer in Italië. Marine, velvet en leopard blijven on trend ook voor lente/zomer 2019.

Story image

(Beschikbaar in de lingerie speciaalzaken. Voor meer info, geef zeker een seintje)

Cocktail o'clock

Peer of appel? Poiremagnac, een bijzonder liefdesverhaal tussen een likeur van Belgische peren, gestookt in de koperen stookketels van de Distilleerderij van Biercée, en een “armagnac” VS 30 maanden, afkomstig van “Domaine de Joÿ” (Gascogne). Heerlijk te combineren met een tiramisu (met peren). Perfecte afsluiter van het jaarlijkse kerstdiner.

Aanbevolen verkoopprijs: €29,90 (Beschikbaar bij de betere wijnhandelaars)

Story image

Daarnaast verrast ook Calvados ons met heerlijke cocktails! Eén van onze favorieten?

De Sour Calvados (door Patrick America)

  • 4 cl (jonge) Calvados
  • 4cl Sour Kombucha
  • Kastanje bitter
  • Basilicum bloemen, rosmarijn, “ananas” salie
  • Cider

Aanbevolen verkoopprijs: € (Beschikbaar bij de betere wijnhandelaars)

Story image

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
p/a Silversquare Zaventem
Ikaroslaan 1
1930 Zaventem

Affiliate partner of Omnicom
Founding partner of Desmos