De verschillende reistypes op een rijtje!

Een weekendje weg, een sportieve trektocht of een spontane roadtrip, bij oSérieux! weten we maar al te best dat niet iedereen hetzelfde type reiziger is. Daarom zetten wij de verschillende ‘travellers’ even op een rijtje.

Hotspotters

Slenteren door de hipste steden, de nieuwste hotspots ontdekken en de perfecte Instapics maken? Voel jij je aangesproken? Dan ben jij waarschijnlijk diegene die steeds mee is met de laatste modetrends en staan je vriendinnen altijd bij jou aan deur voor stijladvies!

Welke koffer je ook kiest, je maakt er graag je eigen statement piece van. En dat kan met de Samsonite tattoostickers! Een beetje à la Chiara  Ferragni! Of durf jij net dat tikkeltje meer? De Neopulse Lifestyle koffer van Samsonite is voortaan ook te verkrijgen in  transparant geel.

 

Op zoek naar een hotspot in eigen land? Pillows Grand Hotel Reylof is een pareltje in het hart van Gent!

Sporty adventurer

Deze avonturiers hebben een onbedaarlijke reislust. Ze zoeken al te graag naar nieuwe avonturen en grijpen iedere kans om de wereld te verkennen. Met andere woorden: ze zijn voortdurend on the go en het liefst naar plaatsen die hen een adrenalinekick geven! Hun musthave producten? De sportieve Paradiver Light & Lite-Shock Sport collectie  van Samsonite en de SoundSport oortjes of SoundLink Micro bluetooth speaker van Bose! Daarnaast is ook een insectenspray onmisbaar. Avontuurlijke plaatsen, vragen om handige productjes! En dus lanceert Phytosun deze zomer een verzachtende 'Gel Insectenbeten' en een handige 'Roll-on Anti-Insecten', volledig natuurlijk en op basis van Essentiële Oliën, die je maar liefst 8u beschermen tegen ongewenste beestjes.

Smart Travel Savvy

Millenials willen connecteren en liefst zonder veel poespas. Waar ze ook zijn, ze staan op ieder moment in contact met hun vrienden en familie en liefst ook met de merken waarvoor ze kiezen. Een Philips tandenborstel die je via een app vertelt waar je een plekje hebt gemist, klinkt dan ook als muziek in de oren. Een Samsonite koffer met een geïntegreerde powerbank en een bluetooth toestel dat je zegt waar de koffer zich bevindt, is hun natural way of travelling.

 

Conscious traveller

Volgens trendbureau ‘The Future Laboratory’ ervaren we een backlash tegen openlijke vertoningen van welvaart en een bevoorrechte lifestyle. We willen ervaringen op doen maar pronken er alsmaar minder mee! The Jackson Hole Travel & Tourism Board vraagt bezoekers bijvoorbeeld om verantwoordelijk te taggen of zelfs helemaal niet. Zo willen ze overtoerisme op bepaalde (prachtige) plaatsten tegengaan! In diezelfde lijn lanceert Samsonite de S'Cure ECO Green Grey, de eerste koffer  gemaakt uit 100% post-consumer afval en kan je vanaf nu ook met de '3 ongelofelijke dagen in Europa' geschenkkoffer van Wonderbox een overnachting in een duurzaam hotel boeken. Denk bijvoorbeeld aan Martin Hotels, zij werken steeds rond de volgende vier thema's: de planeet, sponsoring, sociale en humanitaire acties, welzijn van de gasten en welzijn van het personeel. De moeite waard, toch?  

 

 

Over oSérieux! PR & Events

oSérieux! PR & Events
Affiliate partner of Fleishman Hillard
Jean Monnet laan 14
1200 Brussel